Livsstil

To-do når jeg kommer hjem til det midtjyske

To-do når jeg kommer hjem til det midtjyske
D E H E R T O

To-do når jeg kommer hjem til det midt jyske – er en temmelig lang liste og så er det ikke engang E N liste, men faktisk to. Den ene liste er min L I V S M Å L S-L I S T E og den er jo sådan ret overordnet og så er den helt lavpraktiske liste med de ting, som lige her og nu presser sig på. Min Livs-måls-liste springer jeg over i dag, men en anden dag kan vi kigge på den:-)

Min lavpraktiske liste derimod, må I gerne få et kig på:

  1. Få et overblik over mit skrivebord, både det fysiske hjemme på kontoret og det digitale og få prioriteret opgaverne.
  2. Besøge Guldklumperne og i det hele taget se mine børn, for det er længe siden…
  3. Til negle-dame – skal huske at bestille tid hos Anette!! HASTER!
  4. Skabe mit et overblik over min garderobe, da jeg nu har tøj både her i Spanien og hjemme og ikke længere husker hvad jeg har hvor;-)
  5. Så skal jeg have genindrettet mit pilates-hjørne hjemme, så det bliver mere lunt at være i, sådan med levende lys og dufte.

Ad 1: Selvom jeg /vi arbejder hver dag hernede, så ligger der jo ting og sager på skrivebordet når vi kommer hjem og de skal jo håndteres samtidig med at vi har møder og andre planlagte ting i kalenderen allerede. Den første uge hjemme bliver travl, kan jeg godt garantere…

Ad 2: Nu savner jeg mine små Guldklumper efter at have været afsted i 5 uger, så besøg og hygge skal planlægges ASAP!

Ad 3: Den giver vist sig selv. Havde egentligt bestemt, at jeg ville få neglene ordnet hernede, men det er ikke blevet til noget – endnu da, men jeg er vist egentlig også mere tryg ved Anette:-)

Ad 4: Det bliver jeg simpelthen nødt til  for jeg husker slet ikke hvad jeg har i mine skabe i Herning og hernede har jeg også meget tøj, så der skal sorteres og flyttes rundt, så jeg ikke       glemmer at få brugt noget, you know;-) Men det samme sker så , når jeg har været i Danmark et stykke tid – så har jeg glemt hvad jeg har hernede. Måske skulle jeg tage nogle fotos, som jeg lige kan kigge på, når glemsom heden indtræffer….? Eller er der andre tips?

Ad 5: I Danmark laver jeg jo pilates indendøre, naturellement, og det foregår på allerøverste etage i huset og der er for så vid ret fedt, for der er trægulv og skrå vægge og mega hyggeligt. Dog tænker jeg at optimere lidt på det, men flere levende lys og så ellers huse hyggebelysning, når jeg træner:-)

To-do når jeg kommer hjem til det midtjyske
G L Æ D E R M I G
To-do når jeg kommer hjem til det midtjyske
D E T B L I V E R H Å R D T
To-do når jeg kommer hjem til det midtjyske
F R I R U M

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.