Livsstil

Guldklumperne fik tidlige julegaver

Guldklumperne fik tidlige julegaver
D RE N G E D U K K E N V I S E S F R E M

Guldklumperne fik tidlige julegaver, fordi vi ikke skal ses i hele resten af december, ja, ikke før midt i januar er vi jo  hjemme i Danmark igen og kan give julekram og kys til de små. Som en ekstra bonus fik de også lov at åbne gaverne, mens vi så på, for jeg elsker at se de små ansigter, når papiret flås af og deres øjne bliver store af glæde:-) Og heldigvis blev de glade for gaverne og gik straks i gang med at lege med dem.

Prinsesse Izabell havde en lille veninde på besøg og den nye Baby Born ‘Boy’ blev vist frem og der blev forklaret hvad han kan og gik legen ellers der ud af. Lille a fik en Brio tog, selvkørende og med stor trækkraft, så han satte sig paralyseret ned på gulvet og bare nød synet af toget, som futtede rundt og rundt…Skønt at jeg havde valgt rigtigt og denne her mormor rejste af sted let om hjertet, selvom jeg gerne havde fejret højtiden sammen med dem, men det får vente til næste år, forhåbentligt:-)

Guldklumperne fik tidlige julegaver
L I L L E A – F Ø R S T E D A G I B Ø R N E H A V E

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.