Livsstil

S T O R Y T E L – nyt for mig

10-best-existential-fiction-books-that-will-alter-your-existence

S T O R Y T E L – nyt for mig der har læst bøger siden jeg overhovedet kunne sætte bogstaver sammen. Jeg har nok mest været til Mofibo eller gode gammeldgs bøger, der kan puttes i tasken og som man kan folde sidehjørnerne på og som dufter lidt af historien og hvor man kan læse på bagsiden hvad den handler om og have bogen liggende på sit natbord:-) M E N de seneste par år har jeg fået øjenene mere og mere op for e-bøger og har flirtet en del med Mobifo, dog synes jeg ikke at deres udvalg har været godt nok.

Nu har jeg så lige tilfældigvis fået et abonnement til Storytel oveni hatten hos Telia, da vi har skiftet teleselskab for hele virksomheden. Det er spændende – altså Storytel! Jeg kendte ikke til den App tidligere, så den skal da udforskes på vores juletur til Spanien. Jeg har allerede en hele ‘boghylde’ fyldt med bøger, som jeg godt gider læse:-) Noget af det fede ved at læse e-bøger, er at man lige kan blive opdateret på, hvad der ellers sker i verden, mens man læser. Altså, som i at der jo hele tiden ruller meddelelser ind på min iPad, som jeg da ikke kan lade være med at snuse til, selvom jeg er lige midt i en god bog;_) Kender I det?

Hvilken slags bøger læser I? E-bøger eller foretrækker I de gode gammeldags bøger?

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.