Livsstil

TILLYKKE AUGUSTH – 1 ÅR !!!

TILLYKKE AUGUSTH - 1 ÅR !!!
J U B I I I I

Tillykke med din dag i dag, lille Augusth!
Det er ufatteligt hvor hurtigt et år kan smutte ud mellem fingrene på mig, men så lang tid er der altså gået siden denne her lille lækre fyr kom til verden 1 år i dag…

TILLYKKE AUGUSTH - 1 ÅR !!!
L I G E F Ø D T

Om lidt løber jeg en tur i den friske morgenluft og derefter sætter jeg kursen mod det mitjyske for at tilbringe dagen sammen med hele min dejlige familie, hvor vi skal synge for Augusth, spise boller og drikke kakao og meget mere fødselsdags fejring og

JEG GLÆDER MIG!!!!

TILLYKKE LILLE MAND!!!!

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.