Livsstil

Fødselsdagsbarnet nød dagen 100%

Fødselsdagsbarnet nød dagen 100%
L I L L E A

Fødselsdagsbarnet nød dagen 100% og han endte med at have de rødeste kinder set længe på en et-årig!

Han er simpelthen det mest rolige og afbalancerede barn jeg nogensindehar kendt (sagde mormoren;-)) –  trods et kæmpe opbud af familiemedlemmer og hunde i det lille hjem, tog han al virakken med stoisk ro og sad på skift hos os allesammen og blev fodret og leget med hele eftermiddagen UDEN at blive utidig eller utryg ved gæsterne eller fætter Gucci, som selvfølgelig ikke var helt stille hele tiden…

Gaveudpakningen blev erfarent håndteret af Izabell på 3 år, som fik hjælp af 2 kusiner som er lidt ældre, så alle de damer er kyndige udi at håndtere både saks til gavebånd samt samling af tog, puslespil etc….Smadderskægt at se de små prinsesser tage fuldstændigt over og samtidig se lillebror kigge med, uden at fatte at det hele er for hans skyld.

Det var en rigtig dejlig fødselsdagsfest og jeg har nydt den meget og jeg kan leve på den her dag i lang tid og glæder mig nu bare til jeg skal til det midtjyske igen om ikke så længe:-)

Fødselsdagsbarnet nød dagen 100%
1 Å R

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.