Livsstil

Fødselsdagsbarnet nød dagen 100%

Fødselsdagsbarnet nød dagen 100%
L I L L E A

Fødselsdagsbarnet nød dagen 100% og han endte med at have de rødeste kinder set længe på en et-årig!

Han er simpelthen det mest rolige og afbalancerede barn jeg nogensindehar kendt (sagde mormoren;-)) –  trods et kæmpe opbud af familiemedlemmer og hunde i det lille hjem, tog han al virakken med stoisk ro og sad på skift hos os allesammen og blev fodret og leget med hele eftermiddagen UDEN at blive utidig eller utryg ved gæsterne eller fætter Gucci, som selvfølgelig ikke var helt stille hele tiden…

Gaveudpakningen blev erfarent håndteret af Izabell på 3 år, som fik hjælp af 2 kusiner som er lidt ældre, så alle de damer er kyndige udi at håndtere både saks til gavebånd samt samling af tog, puslespil etc….Smadderskægt at se de små prinsesser tage fuldstændigt over og samtidig se lillebror kigge med, uden at fatte at det hele er for hans skyld.

Det var en rigtig dejlig fødselsdagsfest og jeg har nydt den meget og jeg kan leve på den her dag i lang tid og glæder mig nu bare til jeg skal til det midtjyske igen om ikke så længe:-)

Fødselsdagsbarnet nød dagen 100%
1 Å R

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.