Livsstil

Yndlings billedet…

Yndlings billedet...
S O M A T S E M I C H E L L E

Yndlings billedet er malet af en af Skagensmalerne, nemlig Anna Ancher og jeg elsker alle Skagens malerne for deres fantastiske billeder og bliver aldrig træt af at se dem, hverken på Skagens Museum eller i mit fotoalbum eller på mit væg, hvor nogle af dem hænger….

Men mest af alt elsker jeg billedet ovenfor, som jeg også har i kopi, købt på museet.

Det billede minder mig om min midterste datter, min fantastiske, skønne, sjove, udfordrede datter, som er født med særlige behov for omsorg fra de mennesker som elsker hende:-)

Hun er en solstråle mellem de andre to solstråler, men en som har sit helt eget skin, en solstråle, som gør en forskel ved sin kamp for at blive accepteret på lige fod med alle andre, sin utrættelige kamp for at passe ind og blive respekteret. Jeg har den allerstørste respekt for hende, fordi hun har gjort min verden til en bedre, fordi jeg gennem hende har lært noget, som jeg ellers aldrig ville have lært.

Når jeg ser på billedet mindes jeg hendes som lille pige, siddende præcis sådan på en stol, dybt koncentreret om noget, helt i sin egen verden, sød og yndig og svær at nå…..

Men hun voksede op og foldede sig ud, blot langsommere end de andre, blot ad kringlede veje i stedet for at gå den lige vej, til der hvor hun er nu, en kvinde med sin egen mening om livet og hvordan det skal forme sig for hende, en datter som jeg stadig bekymrer mig for, men som nu selv beroliger mig og siger at det nok skal gå:-)

Hun er nået langt – takket være mest af alt sig selv, men også hendes søstre og far har et kæmpestort aktiv i den fantastiske rejse hun har været på og stadig er på. Søstrene har altid være der og taget om hende, når hun trængte og jeg var alt for langt væk og det er jeg dem evigt taknemmelig for, fordi de bare kunne have vendt den blinde vinkel til men ikke gjordet det….

Jeg elsker mine børn højt og savner dem hver dag, jeg ikke ser dem og kan give dem et kys, men heldigvis kompenserer vi for det, når vi så ses og det gør vi i den kommende weekend – og jeg GLÆDER MIG!!!

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.