Spanien

Tilbage i Danmark til skønt forårsvejr med de skønneste minder i bagagen, Jubii !!!

Tilbage i Danmark til skønt forårsvejr med de skønneste minder i bagagen, Jubii !!!
D A N M A R K D E J L I G S T

Tilbage i Danmark til skønt forårsvejr med de skønneste minder i bagagen, Jubii !!! Det har været den ultimative rejse, som vi har haft til Vietnam og jeg er bare helt fyldt op med gode minder og skønne oplevelser fra et smukt land og fra mødet med nogle dejlige, dejlige mennesker…

Det er ikke fordi jeg er forsvundet, men på den sidste halvdel af turen var det simpelthen umuligt for mig at uploade billeder til bloggen på grund af den lidt dårlige internetforbndelse vi havde, så det blev kun til lidt Insta-fotos i ny og næ. Nu er vi imidlertid landet trygt og sikkert på dansk grund igen til velfungerende internet, så nu kan jeg få sorteret i alle mine billeder og posted igen, så hvis du holder dig til her på bloggen, kommer der masser af dejlige fotos fra vores helt fantastiske arbejde- og bryllupstur i Vietnam.

Arbejdstur? Sagde hun det? Ja, for som jeg også har posted tidligere, så har vi en lille finger med i spilleet i et rejsebureau i Hue, som hedder VM Travel og det brugte vi jo også en hel del af turen til at blive opdateret på:-) Det er virkeligt spændende at følge en virksomhed i et så fremmed land som Vietnam på tæt hold og det giver mig mindelser til min tid i Afrika, dog med den forskel at Vietnameserne er mere organiserede og længere fremme rent it-mæssigt, men der er andre områder, hvor de har meget at lære endnu.

Nå, nu er det weekend – og der er håndbold i Boxen – og vi har haft mega travlt her de første dage efter vi er kommet hjem, så jeg håber på et par roligere dage, hvor jeg kan få de fleste opgaver ryddet af vejen, så jeg er klar til nye udfordringer i næste uge:-) 

Ha’ en rigtig pragtfuld weekend!

Tilbage i Danmark til skønt forårsvejr med de skønneste minder i bagagen, Jubii !!!
N E M L I G

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.