Livsstil

Tilbage efter en hyggelig weekend på skibet med de sødeste gæster…

Tilbage efter en hyggelig weekend på skibet med de sødeste gæster...
Et helt bordfuld

Tilbage efter en hyggelig weekend på skibet med de sødeste gæster…og nu efter en lille kort dag på kontoret smutter vi atter til Marselisborg for at arbejde videre derude. Vi trives lige nu allerbedst med lyden fra sejlskibenes master og bølgeskvulp ind ad koøjerne, så det er på vores smukke skib “Susie” vi helst vil være. Det er også som om lille Bobo falder anderleds til ro, så snart vi sætter ham ombord.

Men tilbage til weekenden, som stod i familiens tegn og det var bare så hyggeligt. Vores gæster ankom fredag aften og så startede vi ellers med pizza-spisning på vores lidt yndlings restaurant i havnen, Martino, hvor de bare laver verdens bedste pizzaer med god vin til. Bagefter gik vi en tur og endte på Sorte Louis, hvor kaffe m.m. blev nydt inden vi atter gik ombord på det gode skib. Nogle sludrede i timevis inden det meget sent blev sengetid og andre tog sig et spil skak – jeg siger ikke hvem der vandt;-). 

Nå, men efter en skør fodboldkamp i aften og lidt arbejde i dag er vi nu atter på vej mod øst, so long, see you later!

Sorte Louis by night

 

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.