Livsstil

Tapzzz og VM håndbold

tapazzzz

Tapzzz og VM håndbold var der på programmet i lørdags her på Sandgaarden. For anden week-end i træk! Altså håndbold – men det er jo vilkårene når man bor så tæt på Boxen, jo:-)

Man undgår ikke at blive revet med af VM stemningen, for hele byen står jo i håndboldens tegn i de her uger og alle restauranter har fulde huse.

Tapazzz

Vi valgte derfor i weekenden at få maden til vores VM arrangement inde fra Dirty Ranch Steakhouse, som jeg jo har skrevet om tidligere. De unge foretagesomme mennesker derinde, har fat i noget rigtigt godt, kan jeg vist roligt sige.

manual fulgte med

Vi nævnte bare lige at vi skulle have et håndbold event hos os og vupti, så var der arrangeret Tapazzz (som de si’r) til 6 personer, på Sandgaarden.

Hold nu op, hvor var det godt! Der var vildt mange forskellige små retter og alt var sinds sygt lækkert. Det hele var så fint anrettet i de små dåser og skåle, selv brødet var hjemmebagt og virkelig, virkelig smagfuldt….og så var der dælme en manual med også…

Hvor cool er det lige?!?! Alt var så nemt at gå til og det tog mig kun få minutter at få det hele anrettet på de medfølgende træplanker.

Vi havde det hyggeligt og maden var helt genial og helt bestemt noget, som vi gentager en anden gang. Vi er jo lidt pjattede med stedet og det er faktisk også på Dirty Ranch Steakhouse, at vi skal holde en pænt, stor fest her lige om lidt, midt februar måned – men meget mere om det på et senere tidspunkt.

Boxen

Efter al den dejige mad, blev vi hentet af en VIP taxa, som kørte os til Boxen og så var der ellers fest!! Sikke en kamp og sikke en stemning!! Det var helt vildt og berusende!!

Så det var nogle mætte (på alle måder) gæster og værter, som vendte næsen hjem til Sandgaarden efter sejren og minsandten om ikke vi lige snuppede 3. halvleg, da vi kom hjem igen. 3. halvleg som bestod af resten af ostebordet med tilbehør – og rigelige mængder vin og drinks, forstås!

Tak for mad, Rudi, Daniel og Kamilla – vi blev stopmætte!!

så er vi godt i gang
nice!

One Comment

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.