Livsstil

Dirty Ranch Steakhouse

Dirty Ranch Steakhouse
cool facade, ik?

Dirty Ranch Steakhouse ligger her i Herning og er et ret unikt sted både hvad angår maden og interiør/eksteriør. De friske folk, som har restauranten har selv skabt det hele. De har opfundet sjove og anderledes lamper, syet sædebetræk af gamle jeans, indrettet noget af restauranten til en slags spille kasino-afdeling, placeret en gammel motorcykel på et podie, malet på væggene, de har selv lavet de fleste af bordene og væggene er dekoreret med pandeplader, ligesom de også hænger udenpå facaden. Der er SÅ meget sjovt og spændende at ligge på, når man træder ind på Dirty Ranch Steakhouse, at man næsten helt glemmer, at man kom for at spise.

Når man så endelig kigger på menukortet, så er det faktisk lidt traditionelt – altså overskrifterne – men maden selv, wauww, det er bare godt og stort. Hvis man er til store portioner og eget mad, så er det Dirty Ranch, man skal besøge og hvis man ikke er, så er det alligevel et besøg værd, fordi alt bare smager godt og omgivelserne ser cool ud. Hvis man lige spørger lidt ind til stedet, så fortæller fjerner glad og gerne om hvordan det hele er opstået og de ved ALT om den mad de serverer og kan rådgive om vinen og alt det andet – udsøgt service!

Ikke mange ved, at en af os her på Sandgaarden runder i 2019 og det skal fejres, skal det! Derfor har vi booket Dirty Ranch til formålet – og fordi Rudi, som er idemanden bag stedet derinde, er så mega kreativ og festlig (han spiller selv med i Dirty Ranch Band, som har til huse i et hjørne af restauranten på en lille scene) og vi har bare de vildeste, største forventninger til det arrangement vi er ved at stable på benene.

Der bliver det mest fantastiske mad og udsøgt underholdning og meget mere, som jeg ikke kan løfte sløret for her på bloggen. Ja, vi har store forventninger, kan du nok høre og jeg tror sørme, at de bliver indfriet:-)

Hvis du lige er i området og skal have noget at spise, så smut ind til Rudi, for så bliver du garanteret både mæt af mad og af indtryk!

Dirty Ranch Steakhouse
ret sej belysning
Dirty Ranch Steakhouse
er det en Harley, mon?
Dirty Ranch Steakhouse
gamblerbord
Dirty Ranch Steakhouse
gamblers corner
Dirty Ranch Steakhouse
‘vinkælderen’
Dirty Ranch Steakhouse
Hmmm, jeg fik ondt i r….
Dirty Ranch Steakhouse
dirty ranch band
Dirty Ranch Steakhouse
wine tasting
Dirty Ranch Steakhouse
finurligheder
jeg er fan…

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.