Livsstil

At stå op om morgenen…

hønsefolkene

At stå op om morgenen…og starte dagen med en lille visit hos de her gule hønsefolk – der er livgivende.

Godt nok har høns ikke de skarpeste knive i skuffen, men de kan sgu godt genkende en stemme eller synet af en hønsespansd med rester fra de riges bord.

De hersens Orpington’er som vi fik i november sidste år, er meget mere rolige end de gamle høns. De pludrer stille og fredsommeligt og er ret tamme, det vil sige, de er ikke bange og løber væk, når jeg kommer ind i hønsegården.

I sidste uge begyndte hanebassen at gale for første gang! Det lød virkeligt sjovt og han var vist selv lidt forskrækket over sine egne evner udi galeriet.

De er nu ca. 8-9 måneder og vi ser frem til ÆG inden længe, dog skal vi lige have lidt mere dagslys inden de finder ud af mekamismen, tror jeg:-)

I dag fandt jeg også lidt forårstegn under et træ i haven….Vintergækker og nogt, som jeg ikke husker hvad er fra sidste forår;-)

Ha’ nu en allerdejligste week.end!

de første gækker
hvad mon det er?
de gamle hønsefolk
orpington

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.