Livsstil

På tur med Mellembarnet med det allerbedste resultat!

På tur med Mellembarnet med det allerbedste resultat!
m i c h e l l e

På tur med Mellembarnet med det allerbedste resultat! I går var vi to-på-tur og det var en rigtig dejlig tur, som startede med et kontrolbesøg på Hudklinikken på Marselisborg Hospital i Århus, da hun jo siden hun var ganske lillebitte har haft Sklerodermi, en rigtig lortesygdom, som de seneste 2-3 år har betydet, at hun har skullet medicineres på den der trælse måde, hvor hun skulle give sig selv en ugentlig indsprøjtning med methotraxat. Sygdommen har godt nok været i bero i cirka 20 år, men valgte så for nogle år siden at blusse op igen og det blev nødvendigt at ty til meget skrappe midler for at standse den igen.

Methotrexat er en immunundertrykkende stof, der er almindeligt anvendt til behandling af kræft og autoimmune sygdomme. Stoffet kan administreres med en injektion eller indtages oralt, afhængig af dosis og grunden til, at det er ordineret. 

Dagens kontrol gik på hvorvidt sygdommen var gået i bero efter den lange og trælsomme behandling eller om hun skulle fortsætte lidt endnu. Hun blev dælme ‘frikendt’!!! Medicinen havde gjort sin virkning og hun kan nu slappe helt af indtil næste kontrol! Y E S!! Har jeg nu en glad datter? Det tror jeg da nok og når datter er glad er mor glad:-) Jeg er faktisk ikke kun glad, men også utroligt stolt over at hun har været så megasej hele vejen igennem og hun fortjener bare S Å meget at have det godt, så nu krydser jeg fingre for at sygdommen er slået ned for good og aldrig kommer til bage mere….

Efter Marselisborg kørte vi til IKEA for lige at små snoldre lidt til og få inspiration til fornyelse af hjemmene. Ikke at jeg er total IKEA-fan, men de kan et eller andet med deres kreative måder at præsentere varerne på, som ofte inspirerer mig til at lave lidt om herhjemme – eller sammensætte farver på en ny måde – så det var en kanon tur med meget dejlig snak og hygge – Tak!

På tur med Mellembarnet med det allerbedste resultat!
s m u k k e d a t t e r
På tur med Mellembarnet med det allerbedste resultat!
s k ø n d a t t e r

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.