Livsstil

Svanesang – og hvæs eller hvor farlige er svaner?

 

Svanesang i Middelfart Marina…..burde jo være en ren fornøjelse, MEN de små bæster formåede sandelig at overraske os⚓️?

Jeg synes ikke, at du skal snydes for denne her sjove og lidt skræmmende oplevelse, som vi havde for nogle weekender siden…

Vi var netop ankommet i havnen i det skønneste solskin og sad på broen med et glas køligt rosevin og hyggede, da vi så en smuk, smuk svanefamilie – mor, far og 6 unger – svømme hen til vores båd og os?

De ville selvfølgelig tigge brød, så hvad gjorde vi, jo, vi fodrede dem da med alt det brød vi havde på båden. Det var SÅ sjovt og de var vildt søde – og meget ivrige efter at få mere brød, faktisk så ivrige, at mor og far-svane, næsten hoppede helt op på badeplatformen og hvæsede efter mere mad!

image

 

Nå, men vi gik jo selvfølgelig tør for brød og efter lidt tid svømmede den smukke familie videre for at tigge hos andre….Vi gik en tur og da vi kom tilbage til båden, nærmede svanerne sig hastigt, men vi var jo nødt til at ignorere dem, da vi ikke havde mere brød…

DET passede godt nok ikke Fru Svane, så da jeg lige var hoppet over på båden var det Kaptajnens tur, men idet han skulle til at hoppe over rejste Fru Svane sig af vandet og snappede ud efter hans ben!!!??? Vildt!

Jeg blev simpelthen nødt til at finde en tvebak og kaste langt væk fra båden, så de alle røg efter den og Kaptajnen kunne komme om bord uden skrammer.

Har du nogensinde hørt at de kan være så aggressive, de her smukke dyr – ellerer det bare helt naturligt, når du har unger og jeg så bare er den eneste som ikke vidste det?

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.