Livsstil

Hyggedag…..kan man få for mange af dem?

image

Hyggedag blev der dømt sidste lørdag da det blæste lige rigeligt fra morgenstunden – i hvert tilfælde efter vores smag😄Vi tændte op i de små lanterner, snuppede hver en iPad og så blev der råhygget med vin i glassene og musik på anlægget, indtil vinden lagde sig og vi stak til søs…

image

En bloggede og en så fodbold!😉

image

Da det klarede op fik vi det dejligste solskin og sejlede under både den store og lille Bæltsbro – en dejlig tur, hvor jeg fik snappet nogle virkeligt smukke billeder – her er det smukke Hindsgavl Slot.

Nå, nu skal der fejres en 50-åring efter endnu en hyggedag i havnen og jeg ønsker dig en pragtfuld aften😄

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.