Livsstil

Hyggedag…..kan man få for mange af dem?

image

Hyggedag blev der dømt sidste lørdag da det blæste lige rigeligt fra morgenstunden – i hvert tilfælde efter vores smag😄Vi tændte op i de små lanterner, snuppede hver en iPad og så blev der råhygget med vin i glassene og musik på anlægget, indtil vinden lagde sig og vi stak til søs…

image

En bloggede og en så fodbold!😉

image

Da det klarede op fik vi det dejligste solskin og sejlede under både den store og lille Bæltsbro – en dejlig tur, hvor jeg fik snappet nogle virkeligt smukke billeder – her er det smukke Hindsgavl Slot.

Nå, nu skal der fejres en 50-åring efter endnu en hyggedag i havnen og jeg ønsker dig en pragtfuld aften😄

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.