Livsstil

Sund, stærk, moden kvinde med lækker hud…!

image

Sund, stærk, moden kvinde med lækker hud…!

Det lyder lidt som en kontaktannonce a la gamle dage, men det er det ikke. Det er bare sådan jeg ønsker mig at være om en 10-20 års tid:-)

Jeg har vist nok pippet om det tidligere, og er lige nødt til at gøre det igen, fordi jeg stadig møder den der kedelige tendens til at vi kvinder, ligesom ikke synes vi er attraktive længere, når vi rammer 50+…når overgangsalderen rammer os…Bevares, det er da heller ikke lutter grineflip hver dag, men netop nu er der da alt mulig grund til at genopfinde sig selv, at se sig selv med nye øjne, for man er jo faktisk næsten kun halvvejs i livet, det tager bare lige en anden drejning nu.

image

Tjek lige hende her, som jeg har skrevet om tidligere! Hun er bare super sej:-)

Der skal tænkes lidt mere over kost, motion og søvn…Men til gengæld synes jeg, at der er mere ro i kroppen, at jeg ser alting lidt klarere og måske en anelse mere kritisk…

Tag nu f.eks hudpleje!

Det har da været en evig kamp og økonomisk udskrivning, som slår det meste – og lige lidt har det hjulpet, for jeg har jo ikke holdt mig ude af solen og  livet har sat sine spor i mit ansigt trods intensiv hudpleje i over 30 år, men nu er jeg heldigvis pisseligeglad, for jeg føler mig smuk og med lækker hud, selv med mine ‘linjer’, som hudplejeren såyndefuldt kalder mine rynker:-)

Nu bruger jeg ganske få produkter til ansigt og krop, til gengæld får jeg min nattesøvn de fleste nætter, spiser forholdsvist sundt og varieret, drikker godt med vin og motionerer moderat og i overensstemmelse med min krops behov og jeg har aldrig haft det bedre!

image

Nå, men det jeg ville sige er egentligt bare, at jeg tror man skal øve sig i at nyde sin alder og så altid være den bedste udgave af sig selv – hver dag!!

Tænk ikke på andet end at nyde hver dag, for livet er en gave, som vi er forpligtet til at leve fuldt ud;-)

 

 

 

 

 

 

One Comment

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.