Livsstil

As told by Christian – og endnu en Grey film…

image

As told by Christian – og endnu en Grey film…Coming up!

Læste lige at den næste film i triologien er på vej og kan ses til februar i biograferne…

Nu hører jeg jo ikke til dem, som blev skuffet over den første film, næh nej, jeg syntes at det er en rigtig sød, lille kærlighedshistorie anno 2015, sådan lidt afløseren for Pretty Woman, blot spiced lidt op, ik?

Altså bog og film ligner ikke hinanden og det er fint med mig, så derfor  glæder jeg mig til den næste, for små, søde kærlighedshistorier kan man aldrig få for mange af….

image

Så er der den nye bog! “As told by Christian“, som nogle steder får en noget hård medfart, men hvad har man lige regnet med, hvor meget kan der vrides ud af den historie?

Men trods negative anmeldelser, har jeg altså tænkt mig at læse den, lige om lidt og jeg skal nok smide et par ord om den efterfølgende, for uanset hvad så er han da en lækker fyr, selvom han har en anelse rod i øverste etage;-)

Lad mig slutte med et af mine yndlings fra bøgerne:

image

 

 

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.