Spanien

J U L E B I L L E D E R fra skønne dage…

J U L E B I L L E D E R fra skønne dage...
K L A R T I L S P A N S K U N D E R V I S N I N G

J U L E B I L L E D E R fra skønne dage…her på Bjerget tæt på Malaga. Vi har haft nogle dejlige dage, både før jul og i juledagene. Vi havde jo 4 unge mennesker på besøg en uges tid op til juleaften og vi kom vidt omkring med dem. Jeg fik snappet mange gode fotos og jeg synes lige jeg vil dele lidt flere med jer:-)

Nogle er fra Nerja, hvor vi jo selvfølgelig var et par gange for at spise og shoppe (lige nu gider jeg ikke spise ude, men foretrækker at kokkerere herhjemme – wonder why?) Der skulle købes julegaver med hjem til niece og nevø samt generelt bare shoppes lidt lækkerier til at tage med hjem. Skibshunden var i sit es, for der var H E L E tiden nogen som gad eje med ham – den lille forkælede dreng;-)

Rene og jeg fik også tid til at gå vores lange ture ind imellem og det er sgu da hyggeligt at komme spadserende hen ad stranden og så står der pludseligt et rock-orkester og gir den gas, ikke? Og det er vidunderligt at de franske margueritter og alle mulige andre fine blomster blomstrer hernede året rundt – det er til at blive glad i låget af. Så gjorde det ikke så meget at der pludselig var et helt hus, som skulle gøres rent, sengetøj som skulle vaskes og indkøb som skulle gøres – alt sammen på en og samme dag, pyyyha, men jeg hygger mig med de huslige gøremål og det helt går som en leg, når først jeg lige får lagt en plan og kommer i sving:-)

Så var vi klar til den 24. hvor vi havde et par dejlige mennesker på besøg fra Mijas (og de er jo også fra Herning;-)) og tog dem med til koncert på El Camarote med efterfølgende julemiddag med det hele oppe hos os på Bjerget – dejlig aften…

Jo, for pokker da, hvor vi har haft en dejlig jul hernede igen i år og vi har stadig 3 uger at nyde hinanden, solen og de afslappede dage i, M E N når det så er sagt, så skal jeg være helt 100% ærlig og sige, at jeg savner mine børn og børnebørnene og resten af familien. Det er sgu ligesom om der mangler et eller andet – og det er ikke flæskesteg og rødkål og gaveræset og -regnen,jeg tænker på. Nej, jeg mangler min nære familie omkring mig i juletiden…men mon ikke til næste år……

J U L E B I L L E D E R fra skønne dage...
H Ø J T N E D
J U L E B I L L E D E R fra skønne dage...
G I A N G O G B O B O L E G E R T A G F A T
J U L E B I L L E D E R fra skønne dage...
N U E R D E T J U L
J U L E B I L L E D E R fra skønne dage...
M O N D E N P A S S E R
H V E M E R H V E M? RO C K P Å S T R A N D E N
J U L E B I L L E D E R fra skønne dage...
S K Ø N T S Y N
J U L E B I L L E D E R fra skønne dage...
H Å R D D A G
J U L E B I L L E D E R fra skønne dage...
J U L E A F T E N S D A G
W A U W W W W

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.