Livsstil

Hvad jeg fik i julegave???

Hvad jeg fik i julegave???
L Æ K K E R K J OL E

Hvad jeg fik i julegave??? Og hvad jeg gav Rene…..

Jaaa… altså, han er bare den allerbedste til at forkæle mig, for han ved altid, hvad jeg ønsker mig uden at jeg har sagt noget og han er bare A L D R I G nærig med at give gaver, så snart han kan se at jeg får lange øjne efter et eller andet lækkert… Således også da vi var på tur til Frigiliana med de unge mennesker og vi kom forbi en af de bittesmå butikker deroppe, hvor de kun sælger, måske 70 stykker tøj og  ikke har har lager af noget. Alt hvad man køber er der kun lige E N af og hvis størrelsen så er den rigtige er det bare fedt. Det kan jeg da rigtigt godt lide, for så føler man at man køber noget helt unikt;-)

Først faldt vi begge for den lækre ruskind skjole med gulddimser på og med et guldtørklæde til – og en lille fin guldtaske! Og så skulle jeg da også lige have det fine bælte, som jeg tænker at bruge til noget helt tætsiddende strik – det er S Å flot:-)

Et par dage senere var vi i Nerja og spise og der var vi inde i min yndlings skobutik og selvfølgelig kunne jeg da finde lidt julegave-potentiale derinde. Jeg faldt for de to par lange støvler (over-knee) i sort og brun rusind. De sorte skal bindes bagpå med en tynd skindsnøre og er max fede med kraftige strømper og en kort nederdel og tyk strik eller kjole til – wuuhuu -jeg glæder mig til at bruge det hele. Faktisk har jeg haft de sorte støvler på allerede, og de er bare smarte, men hernede i varmen bliver det jo ikke til så meget støvle, medmindre vi er ude om aftenen og det er ikke så tit, for vi vil hellere være hjemme med Bobo og hygge i sofa med film:-)

De lækre sneakers fra Nike, som er med på billedet af støvlerne er nogle som jeg fik af forsikringsselskabet, fordi vores kufferter blev væk i 36 timer da vi ankom herned til den 12.12. Vi måtte begge ud og købe nyt tøj og sko og andet nødvendigt udstyr dagen efter…

O G så til Renes julegave, for han er i sandhed manden, som har A L T og hvad han ønsker har han allerede selv købt inden man ser sig om, så jeg observerede og tænkte og tænkte om igen og så endte jeg med at købe det fine, flotte ur fra Massimo Dutti til ham. Fordi han selv har kigget så længe på det og fordi han har en ting med ure og det der med at kunne skifte remmen, så den altid passer til outfittet;-)

Nu er det så bare lige at finde ud af om han kan lide det eller hellere vil have det byttet til noget andet og måske lidt mere brugbart, som f.eks. et par fede sneaks eller en lækker strik, som de også bare har vildt meget af i den lækre butik nede i byen….Hmmmm…

Hvad jeg fik i julegave???
F E D E A C C E S S O R I E S
Hvad jeg fik i julegave???
N Y T F O D T Ø J
Hvad jeg fik i julegave???
R E N E S J U L E G A V E

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.