Spanien

Så blev det jul på bjerget…

image
Mødet med får og geder på vej op på bjerget

Så blev det jul på bjerget…med alt hvad der til hører af julehygge og dejligt mad og fred og ro:-)

Først mødte vi flokken af geder og får på vejen op til huset og kort tid efter spiste vi lam på grill?!? Okay, det var selvfølgelig ikke et af lammene fra flokken vi mødte og så er det jo lidt nemmere at spise det, ikke?

image
El Hefe griller juleaften
image
Vores hyggelige juebord

Vi fik lam på grill, råstegte timiankartofler og bagte grøntsager og så Ris a la Mande med Portvin til dessert og det hele blev spist ved spisebordet, som var gjort hyggelig med levende lys og TO nisser;-)

Det var på alle måder en skøn og afslappende juleaften, lige som jeg havde ønsket mig og jeg håber på en repeat til næste jul…

Første juledag gik vi vores sædvanlige 11-12 kilometer, som vi gør hver dag, og turen er 6 km ud til spidsen/enden af stranden, belønningen kommer så i form af dejlig kaffe og en lille drink, inden vi returnerer 6 km tilbage til bilen, for derefter at handle vores daglige indkøb inden vi kører op på bjerget igen – fantastiske dage vi har hernede – vi behøver ikke mere her i livet, tror jeg:-) Men på den her 1. juledag gjorde vi holdt hos ‘Padre Pio – en anden af vores ynglings restauranter, for at få lidt frokost.

image
Nu med julepynt
image
Så fint
image
Lidt til den vilde side…

Her var det godt nok pyntet op til jul! Nok ikke helt på samme måde som jeg selv ville have gjort det, men deet var gjort med hjertet og vi stornød at få dejligt mad og hyggesnak med den søde ejer af stedet og hans hustru…

image
Fruen hos ‘Padre Pio’

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.