Livsstil

Siden vi kom hjem har vi….

Fødselsdagshilsen fra mellembarnet

Siden vi kom hjem har vi….

  • haft fødselsdag, altså det har denne her MormorMedStiletter;-)

Ikke at det er noget særligt at fylde 53 år, når man føle sig som en på 33 år, vel? Jeg blev forkælet og fejret og min mellemste datter sendte den søde hilsen ovenfor – så behøver jeg ikke mere:-)

Siden vi kom hjem har vi....
Susie er atter på farten
  • monteret alt vores grej på og i det smukke skib “Susie”. Vi har fået bestilt nye ting og sager til hende, så hun nu er fuldstændig klar til sæsonen 2016 og sommerens togter, som vi allerede har taget hul på, for vi er nemlig på vej nordpå i disse dage, men derom senere;-)
Siden vi kom hjem har vi....
No words needed…
  • ham her, den dejlige mand, måtte gennemgå et mindre indgreb af kirurgisk art, men det er han heldigvis kommet over i god behold.
Siden vi kom hjem har vi....
Skibshunden Bobo med Mor
  • og så er denne lille fyr kommet ind i vores liv med fynd og klem. Egentlig er en hund jo temmeligt begrænsende for vores frihedstrang, men samtidig er vi jo også begge hundemennesker, så det måtte jo ende med sådan en lille lækkermås. Bobo hedder han og han er en mini-yorkshire terrier, som får en kampvægt på 1,7 kg, når han er voksen og tænk, han er allerede fuldbefaren gast på “Susie”, lægger sig simpelthen bare til at sove, når vi sejler ud af havnen. Han er en dejlig kærlig og nervefast hund, søstærk også så ham skal vi nok få det sjovt sammen med. Han er naturligvis med på turen nordpå og når tiden kommer hvor vi drager til sydens sol i Malaga er han med under sædet;-)

Ja, det var lidt om, hvad vi har nået siden vi kom hjem fra Vietnam for 3 uger siden. Ikke at det er det eneste vi har lavet, næ nej, der er jo også alt det daglige på kontoret, alle vores børn og øvrige familie, som vi hygger med, så timerne flyver afsted hver dag – bare vi kan nå at følge med!

Hvis I følger med herinde, skal jeg fortælle hvor vi er på vej hen i disse dage og det bliver sjovt, kan jeg godt love!

Laters, baby!

[instalink username=”mormormedstiletter” width=”350px” height=”350px” image_size=”small” bg_color=”#285989″]

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.