Livsstil

Slut på en stille weekend og starten på en solrig uge!

Slut på en stille weekend og starten på en solrig uge!
Hygge og guitarspil på Creperiet

Slut på en stille weekend og starten på en solrig uge! Altså, ud over at vi fandt en lille perle af et spisested her i Århus i weekenden, så bød dagene på hjemlig skibs-hygge fredag med lækkert grillmad og en sol som bare blev ved at varme os til langt ud på aftenen. Jeg spiste kæmpe pandekage med is og chokolade sauce på Creperiet og var så forspist at det var helt ubehageligt, men lækkert smagte det!;-)

Det var også i weekenden at vi endnu engang blev bekræftet i at vi har valgt H E L T rigtigt, når vi valgte motoryacht fremfor sejlskib – hold nu op, det kildrede i maven, da vi så en af naboerne blive hejst i masten for at reparere vindmåleren – der er bare langt/højt derop!!

Vi havde også i weekenden en maraton-TV-nat, fordi der var semifinale i herre-håndbold og det måtte vi da se:-) Klokken blev næsten 4 om morgenen inden vi kom i seng og det kunne jeg da god mærke dagen efter, men pyt, det var det værd for drengene spillede røven ud af bukserne…

Søndag hed rengøring både inde og ude på det smukke skib. Det var virkelig tiltrængt efter vores Samsø-tur, hvor vi fik masser af saltvand selvom vejret var flot, men sådan er det jo nu engang at sejle. Der er altid noget at pudse og vaske om bord og eftersom vi have regnvejr om lørdagen var skibet skullet over og så er det bare om at få det sidste vasket af, mens det er opløst, så går det lettere:-)

Slut på en stille weekend og starten på en solrig uge!
Fredags-hygge-middag
Slut på en stille weekend og starten på en solrig uge!
Der sidder en mand i toppen af masten!!
Slut på en stille weekend og starten på en solrig uge!
Håndbold maraton
Slut på en stille weekend og starten på en solrig uge!
Der skrubbes og skures og pudses og poleres!

Alt i alt en herlig weekend og vi har jo set at denne nye uge skal blive rigtig sommerlig så vi er nu helt klar me rent skib og køligt rose, for vi får vist nok gæster ombord:-)

Ha’ en ligeså forrygende uge!

 

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

One Comment

  • Eva

    Når billederne ligger ned, kan det skyldes formatet. Det kan evt. afhjælpes hvis du vender dem inden.
    PS. B vitaminer kan hjælpe på håret, hvis man vel at mærke er i underskud.

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.