Livsstil

Lille sløj hund….nååårhhh

Lille sløj hund....nååårhhh
s l ø j s k i b s h u n d

Lille sløj hund….nååårhhh, vi havde bare den sløjeste lille dreng forleden aften. På et tidspunkt var jeg bange for om vi skulle have fat i nat-dyrlægen til ham, det lille pus:-)

Jeg tog ham i bad sidst på eftermiddagen og det var der jo intet nyt i, men så efter badet gav vi ham sådan  et tyggeben med ‘bacon’ rundt om….Dumt! Som vi husker det har han fået af dem for længe siden, men kunne ikke rigtigt lide dem og derfor lagde vi dem til side. Men efter han fik et ben forleden gik der cirka 1,5 time, så begyndte han at kaste op og det gjorde han 15 gange over de næste 4-5 timer….Hold nu op, hvor var vi bekymrede – på et tidspunkt lå han bare helt slapt ned med hovedet mellem for benene som om han ville sige: “Jeg gi’r op!” Nøj, hvor var han sølle og hvor var det synd for ham…..Han var først helt frisk et par dage efter.

Det skal ige siges, at han K U N får hundemad, aldrig menneske mad og jeg tænker måske at hans mave derfor er sart og ikke tåler så meget. De godbidder han normalvist får er sådan nogle bitte-små, bløde nogle som ikke kan ødelægge maven.

Nu spø’r jeg så lige – kan sådan nogle tygge ben blive for gamle, som i at de nok har være åbne 1/2 års tid? Kan det der kunstige bacon, der er viklet omkring, være for stærkt for hans lille mavse? Jeg har søgt på nettet og fundet adskillige sider med forslag til hvorfor en hund kaster op, men ikke noget rigtigt brugbart, synes jeg…

Vi ved det ikke, men er da nysgerrige, så vi ikke gør en lignende fejl igen en anden gang af lutter godhed:-) Anyone???

Lille sløj hund....nååårhhh
d e f a m ø s e b e n

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

One Comment

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.