Livsstil

Back on duty!

image

Back on duty – og jeg savner i den grad sådan en udsigt!!!

Det er en lidt tam fornemmelse at være tilbage på job efter sådan en begivenhedsrig ferie, men that’s life, you know og så er det bare at glæde sig til næste sejltur, ikke?:-)

Jeg dropper lige et par snaps fra ferien, som du nok ikke fik i tidligere indlæg, bare lige sådan for at minde mig selv om en fantastisk tur…

image

image

image

image

 

image

image

Ja, vi var vidt omkring og flere af stederne egner sig bestemt til et gensyn:-)

Jeg ser især frem til en weekend på det smukke Hindsgavl med det magiske egetræ!!!

Men har vi lige en kort pause – selvom Kaptajnen tager ud på en lille smuttur med de unge mennesker de næste par dage, snyd!!! I den korte pause smutter vi til Skagen i den kommende weekend, for jeg har slet ikke været deroppe denne sommer og Olden fylder 75 år, så det skal fejres med næsten alle mine børn og søskende – glæder mig til hygge, hygge:-)

Jeg lover at tage fine fotos deroppe og dele dem med dig, offcourse;-)

Laters, baby!

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.