Livsstil

Sayings på en søndag

 

Sayings på en søndag
S Å S Ø D, I K

Sayings kan jeg aldrig få nok af – de er for mig en evig kilde til selvransagelse og trøst i både glade og triste stunder. Ofte læser jeg nogle stykker, for lige at finde en mening med det hele og få vendt tingene lidt rundt, hvis jeg f.eks. mangler en løsning eller en forståelse af en problemstilling, jeg støder på i mit liv. Jeg finder dem oftest på Pinterest, hvor der hele tiden dukker nye op…

I dag har jeg samlet nogle af de sayings, som lige i øjeblikket rumsterer og som jeg vender tilbage til gang på gang og jeg fik lyst til at dele dem med dig, for måske har du lige brug for et af dem:-) 

‘JEG ER STÆRKERE, FORDI JEG BLEV NØDT TIL AT VÆRE DET,

JEG HAR LÆRT AF MINE FEJLTAGELSER,

JEG  ER LYKKELIGERE, FORDI JEG HAR KENDT SORGEN OG 

JEG ER KLOGERE FORDI JEG HAR NU LÆRT…’

Ukendt forfatter


What you think, you become.

What you feel, you attract.

What you imagine, you create.

Buddha


“Vær aldrig bange for at gå i stykker, fordi det er en mulighed for at genopbygge dig selv, sådan som du ville ønske, du altid havde været” – Ukendt


‘Forsøg ikke at blive et succesfuldt menneske, men forsøg hellere at blive et værdifuldt menneske’- Albert Einstein


N E L S O N

Jeg har egentligt ikke lyst til at sige mere i dag – enjoy your Sunday,-)

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.