Livsstil,  Spanien

Første december UDEN julehalløj!

IMG_1268
Kobbertema og julerose

Første december UDEN julehalløj! Ahh, det passer ikke helt, meeen næsten;-)

De seneste par dage har der været livlig jule-aktivitet i blogland og det ser ud til at fortsætte måneden ud og jeg har med stor interesse fulgt med hos de bloggere, som jeg følger on a daily basis. Alle har et eller andet julehalløj i form af give-aways eller andre hyggelige december-ting og det er superdejligt at følge med i og også en god inspirationskilde. Julen er en skøn tid og jeg kan sagtens forstå, at der jules igennem hos de aller-allerfleste – har selv været en af de vildeste til at jule i de sidste mange år. Ja, det gik endda så vidt at jeg, da jeg boede i Afrika, købte en Peking-and til juleaften, Arborio ris (risotto-ris) til Ris a la Manden og det smagte iøvrigt fantastisk;-)

Men når rosen til mine med-bloggere så er uddelt, så har jeg besluttet mig for IKKE at flippe ud i december-orgier med DIY’s, gaver eller bageopskrifter, for der er da så rigeligt derude allerde efter min mening. Næh, jeg tror hellere jeg vil koncenterer mig lidt om at fortælle dig, hvordan MormorMedStiletter kommer til at fejre december og juledagene, for det er ikke helt som de fleste danskere gør det og nu kan det da godt være du tænker, at jeg er traditionsforladt eller blevet underlig eller noget, men jeg kan fortælle dig, at jeg siden jeg fik mit første barn som 20-årig, trofast år efter år har julet i hele december, stået for juleaftens-arrangementer 1000 gange og har bagt, kogt, stegt og syltet så det var en ren lyst, men nu har jeg måske nok opbrugt min kvote af den slags, i hvert tilfælde for et stykke tid:-)

IMG_1272
Keep it simple!

Men hvordan bliver min jul da så? Jo, den bliver særdeles afslappet i år. Altså hvis jeg lige runder julepynten engang, så er jeg jo ikke typen, som normalt suser ud og køber nyt julepynt, for jeg holder meget at at gense min store kasse med julepynt hvert år og så genbruge hvad jeg har, men på nye måder. Ikke at jeg ALDRIG køber nyt, men kune ganske lidt ad gangen. Så må det også gerne være forholdsvis ukompliceret at pynte op, det vi sige, jeg er ikke til de helt store kreationer længere, men hellere keep it simple! Derfor ser du også kun lidt glaskugler på et sølvfad og et par juleophæng brugt på en ny måde og that’s it:-) Hov – og så selvfølgelig planter og blomster som jeg altid løbet hus Blomsterhuset

Nok om julepynt – hvordan skal julen fejres i år? Jo, det vender jeg tilbage til, for det bliver spændende, da vi ikke har planlagt noget sådan detaljeret endnu, men blot besluttet at julen foregår i Spanien:-)

IMG_1262
Julepynt på stagen!

 

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.