Livsstil

Prinsesse Izabell er fyldt 5 år – og noget om heste og førskole…

Prinsesse Izabell er fyldt 5 år - og noget om heste og førskole...
Pronsessen i sin nye kjole

Prinsesse Izabell er fyldt 5 år – og noget om heste og førskole…

I denne uge fyldte min Guldklump, Izabell 5 år! tænk dig lige – 5 år!! Jeg fatter ikke hvor tiden er blevet af – og hvis jeg kigger mig i spejlet kan jeg godt se at der er gået et par dage:-) 

Prinssessen er stadig vældigt optaget af lyserøde kjoler og af heste – og så af at hun skal starte i førskole lige om snart. Det med de lyserøde kjoler har hun jo helt klart arvet, for hendes mor elskede sine kjoler og gik gerne i børnehave iført lyserød tylskjole med sorte laksko – på en mandag! Man har vel stil;-)

Hestene er også en arve-ting, for alle mine piger har jo redet, nogle mere seriøst end andre, så det måtte jo komme, det var uundgåeligt. Så derfor var en del af hendes fødselsdagsgaver i år også hesterelaterede og hun har da også allerede fået opbygget en enorm samling af legetøjsheste, bygninger og køretøjer, som hun arbejder med hver dag og leger rideskole og så videre – smadder sødt:-)

Prinsesse Izabell er fyldt 5 år - og noget om heste og førskole...
Der hygges om bordet
Prinsesse Izabell er fyldt 5 år - og noget om heste og førskole...
Godt han er en medgørlig hvalp

Hun er bare en rigtig dyreven og lille Bobo fik en gevaldig masse godbidder og måtte i haven til nogle gåture – og kunne endda sidde smukt, mens han blev fodres med godbidder fra hendes kyndige hånd. Skøn lille dame!

Prinsesse Izabell er fyldt 5 år - og noget om heste og førskole...
Der spejles….
Prinsesse Izabell er fyldt 5 år - og noget om heste og førskole...
Sit – og han gjorde det!

Men det mest spændende bliver nu alligevel, når hun skal starte i førskole lige om snart – det er mormor vist nødt til at overvære, for der er nu noget fantastisk ved den allerførste skoledag, ikke?;-)

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.