Livsstil

Er det virkelig allerede mandag igen???

Jeg er SÅ klar!!

Er det virkelig allerede mandag igen???

Ja, det er det jo så og jeg har en helt klar forventning om at denne uge overgår de tidligere uger med flere længder, hvad angår vejret, altså solen, altså sommeren!! For det kan dælme da ikke passe, at vi overhovedet ikke, som i SLET ikke skal have noget sommer i år. Bevares vi havde da et udmærket par uger i foråret, men come on, vi er faktisk nogle som holder ferie i Danmark for Gods sake!!! Giv mig solen!!! Jeg går snart tør for D-vitaminer i min krop, mit energiniveau er dalet til det absolutte minimum og Bobo HADER at få våde poter, nr han skal ud for at slå en streg i græsset…

Nå men anyways, så er det altså mandag og NU tror jeg sommeren kommer. Jeg har selv hørt at det er det skønneste vejr oppe nordpå, i Skagen, hvor vi pønser på at sejle hen lige om snart, når vinden lægger sig og bølgerne bliver fordøjelige for mig (er sgu lidt en pyldrerøv med de der store bølger;-)).

Så kære Gud!! Giv os solen og de stille, varme vinde tilbage, så vi kan komme på sommertogt!!! Please! Jeg ved du kan!:-)

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.