Livsstil

Nogle får kaffen galt i halsen…

image

Nogle får kaffen galt i halsen når jeg fortæller om mit liv, mens andre High-fiver og er lidt misundelige….

Jeg forsøger at bruge alle kommentarer konstruktivt, reflekterer over dem og sorterer i dem og handler så som min mavefornemmelse fortæller mig, at jeg bør gøre….

“at vove er at miste fodfæstet for en stund, ikke at vove er at miste sig selv”  – citat: Søren Kirkegaard.

Måske skulle vi bare miste det der fodfæste, bare et øjeblik, mærke suget i maven, når vi  flyver ud over klippen og når vi skal lande igen – og huske på at spørge os selv: Hvad er det værste der kan ske???!!

image

Som jeg tidligere har fortalt er jeg ret stor fan af Pernille Aalund, som også har truffet anderledes beslutninger i sit liv, har levet sit liv efter “Anti-Janteloven”, præcist som jeg har besluttet mig for at gøre. Ikke at jeg har foretager mig revolutionerende ting eller ændret verdens gang – jeg har blot tilladt mig at anskue livet fra en anden vinkel end fleste andre kvinder gør…

Tjeklige Pernilles Facebook side: PernilleAalund – det har livet lært mig. Hun er fantastisk!

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.