Livsstil

Nogle får kaffen galt i halsen…

image

Nogle får kaffen galt i halsen når jeg fortæller om mit liv, mens andre High-fiver og er lidt misundelige….

Jeg forsøger at bruge alle kommentarer konstruktivt, reflekterer over dem og sorterer i dem og handler så som min mavefornemmelse fortæller mig, at jeg bør gøre….

“at vove er at miste fodfæstet for en stund, ikke at vove er at miste sig selv”  – citat: Søren Kirkegaard.

Måske skulle vi bare miste det der fodfæste, bare et øjeblik, mærke suget i maven, når vi  flyver ud over klippen og når vi skal lande igen – og huske på at spørge os selv: Hvad er det værste der kan ske???!!

image

Som jeg tidligere har fortalt er jeg ret stor fan af Pernille Aalund, som også har truffet anderledes beslutninger i sit liv, har levet sit liv efter “Anti-Janteloven”, præcist som jeg har besluttet mig for at gøre. Ikke at jeg har foretager mig revolutionerende ting eller ændret verdens gang – jeg har blot tilladt mig at anskue livet fra en anden vinkel end fleste andre kvinder gør…

Tjeklige Pernilles Facebook side: PernilleAalund – det har livet lært mig. Hun er fantastisk!

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.