Livsstil

Prinsessen på Cafe

IMG_3037

Prinsessen på Cafe med Mormor i Skagen:-)

Så var der atter familietræf i Skagen – denne gang også i anledning af 75-års fødselsdag. Det er altid superhyggeligt, når vi alle mødes på toppen af Danmark til et par dage med gåture, legepladsbesøg,  fælles madlavning og festligt samvær. Jeg stornyder sådan en weekend, fordi det også betyder at alle mine børn, svigerbørn og ikke mindst Guldklumperne er samlet og jeg kan få lidt kvalitetstid med dem alle, hvilket er svært til hverdag hvor vi allesammen travlt med hver vores livlig gøremål:-)

 

OG som en bonus denne gang fik jeg tid til at tage en legeplads- cafe- tur med Prinsesse Izabell, helt alene, kun os to, og DET var guld! Vi fik os en rigtig god snak om børnehave, veninder, dette gå på cafe og meget andet som rører sig hos en 4-årig nu om stunder. Fantastisk!:-)

IMG_3034

Min sambo i weekenden var Yngstebarnet og vi hyggede max på vores værelse, som flød med tøj og makeup, følte mig helt ungdommelig;-)

Noget af det hyggeligste sådan en weekend er når vi laver mad i fællesskab. Der er altid en 3-5 personer i køkkenet og i gang med at forberede næste måltid….Vi spiser tit og meget sådan en weekend, så der skal virkelig kokkereres, kan jeg godt fortælle;-)

Herunder er det Ris a la Manden ( ja, det fik vi nemlig også) som færdig gøres –  og den vakte lykke!

image

image

Guldklump 2, unge Augusth, stornød også dagene i Skagen. Han fik 100% opmærksomhed hele tiden og det er da forståeligt, for han kan både danse og spise på samme tid;-)

 

 

 

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.