Livsstil

2016 – hvad kommer til at ske?

Setting-Goals-for-2016

2016 – hvad kommer til at ske?

Det er måske i lidt god tid, at jeg kigger fremad, tænker du nok, men med en travl hverdag, er der fare for at jeg glemmer at se fremad og lige pludselig har vi et nyt, ubrugt år, så nu har jeg lige brug for at få sat nogle ord på mine tanker om riden, som kommer:-)

Jeg ved allerede at der kommer til at ske i hvert tilfælde EN kæmpestor begivenhed til næste år, nemlig et BRYLLUP!! I Østen! I Vietnam! Ejjj, hvor jeg glæder mig:-)

Bryllupper er jo altid skønne, men dette her er i særdeleshed dejligt, fordi det er den ultimative kærlighedshistorie, du ved, den med at man går så grueligt meget igennem og får hinanden til sidst, på tværs af kontinenter og alting, helt fantastisk, og jeg kunne fortælle dig en skøn historie, men det gemmer jeg lige til lidt senere 🙂

57b648c008e9b8b3b0e2c502f16a90d0
Smukke lys på stranden
fe06cc7dcd2654b5be7f5ba203b62735
Kommer brudebuketten til at se sådan ud???

Så tror jeg også at der bliver nogle rejser tilbage til Malaga og blandt andet det skønne Algarrobo, hvor der er så stille og roligt, at man får slappet helt vidunderligt af mens man er der. 

I 2016 skal der garanteret gåes hundredvis af  kilometer langs Promenaden og spises mange Hot Stone retter og ikke mindst drikkes en masse Gin/Tonic på Berebere…

IMG_3087
MormorMedStiletter UDEN stiletter;-)
IMG_3086
Himlen set fra en liggestol på Berebere Bar
IMG_3109
Er vanviggigt fascineret af de offentlige toiletter langs Promenaden
IMG_3107
ild i en robåd – dufter skønt og er superhyggeligt
IMG_2464
Udsigten fra ‘Susie’

Og mon ikke også jeg kommer til at nyde udsigten fra det smukke skib “Susie” igen i 2016? Vi har i hvert tilfælde planlagt flere togter rundt i de ganske danske farvande, og vi GLÆDER os som små børn til juleaften:-)

Ja, dette var blot et par af de ting, som jeg ved kommer til at ske i det nye år og jeg glæder mig allerede helt vildt til at leve og opleve sammen med Kaptajnen.

Laters, Baby!

 

 

 

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.