Spanien

En hektisk dag på kontoret!

En hektisk dag på kontoret!
s l u t p å e n h e k t i s k d a g

En hektisk dag på kontoret! Kender I det med at nogle dage, går alt bare i fisk fra morgenstunden af?

Sådan en dag havde vi hernede på Bjerget for et par uger siden…Det startede med at vi havde planlagt en tur til planteskolen, for at få opdateres lidt ude og inde. Det første der så sker, da Rene drejer nøglen i bilen er at vi får en larm om at vi gar ‘flat tire’ – F…, da osse! Nå, afsted ned til vores dækspecialist og efter 45 minutter var vi kørende igen.

Planteskole går fint √

Dernæst skal vi i havnen med vores to bådcykler, så vi ind imellem også kan cykle i stedet for at gå de lange ture….Flade dæk på begge cykler – afsted til cykelhandleren – cykler okay √.

Ned i havnen og læsse af, hvorefter vi cyklede ud til berebere og fik sandwich, tjekkede mails, retur og parkere cykler.

Imens vi har været på farten har vores ‘hus-håndværker’ – dygtige Claudio – monteret ny vandhane i køkkenet da den gamle lækkede hele tiden og pakninger kan man jo ikke købe til en 12 gammel vandhane –  Vandhane √.

Når vi så alligevel var i havnen besluttede vi at seje en lille tur, så os alle tre (Skibshunden inklusive) om bord på Santa Lucia og sejle en times tid √

Hjemme i havnen igen finder vi u af, at vi har mistet strømforbindelsen til landstrøm…F… igen – låne naboens kabel mens vores eget bliver repareret. Næste dag er kablet klart og dette kan tjekkes af √

Sidst på dagen efter alle disse her udfordringer kommer Claudio i havnen og får kortet til indgangen i havnen så han kan imprægnere dækket på Santa Lucia, som trænger hårdt – det bliver fantastisk flot √

Så er det hjem på bjerget, tjekke og besvare mails og derefter i bad og klæde mig pænt på og så kørte vi til Nerja og spiste tapas, shoppede lidt og hjemme igen gik vi en lille runde med Bobo.

Godnat var det så efter en hektisk dag, som jeg ikke har oplevet magen til i årevis:-) Vi keder os aldrig!

 

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.