Livsstil

Når Mormor smider stiletterne…

stiletter og bikini

Når Mormor smider stiletterne…så er det altid fordi der er gang i noget praktisk.

Kyllingerne trænes

Noget hvor stiletter bare er et no-go og hvor jeg skal kunne flytte mig hurtigt. Eller fordi jeg skal ned og ligge på knæ og fikse et eller andet.

I de her dage træner jeg f.eks. vores to kyllinger i at være ude i hønsegården. Som I kan se på billederne herunder, har vi både den stor hønsegård, som de voksne høns går i, plus en lille gård (Kyllingegården), hvor de små kan gå i fred, for de store voksne høns, indtil de er store nok til at klare sig selv. Det kræver så røjsere, for elles hakker de mig på tæerne (røde negle) fordi de tror, det er kirsebær;-)

Ukrudtsfjerning

Når jeg så alligevel har røjserne på, selvom det egentligt er bikini vejr, kan jeg jo lige så godt lige fjerne ukrudt fra lyngbedene. Jeg går nemlig aldrig i lyngen uden røjsere – hugorme, I ved!

Vi har jo to store lyngbede og der kommer altid masser af vildskud fra træerne i haven. Når skuddene er 20-30 cm høje tager jeg lige en runde i bedene og hapser dem. Det tager kun 1 time tid og så står lyngen snorlige igen.

Muldvarpejagt

I aftes havde jeg min skønne veninde, Ulla, på besøg men det forhindrede mig ikke i lige at tjekke muldvarpefælderne – uden stiletter!

Men denne her muldvarpe-krabat, som suser rundt under græsset for tiden- den er sgu snu – lidt for snu. Jeg har flyttet fælderne flere gange på to dage og alligevel undviger den.

MEN, bare vent! Jeg er jo sådan en slags muldvarpe-dræber-type (har jo allerede 6-7 stykker på samvittigheden) og jeg skal sgu nok få has på den, før eller siden.

Så, ja, sådan kan det foreksempel foregå, når Mormor smider stiletterne:-)

Ha’ en aldeles skøn søndag aften!

så er der fodret
det store lyngbed – tjek! + mudvarpe spande…
de vokser og vokser
ude i det fri – vi lærer hinanden at kende
aftenro i hønsegården
muldvarpejagt
nogen elsker at fotogrsfere mig når jeg er meget optaget;-)

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

2 Comments

  • Elsebeth

    For første gang i over 20 år har jeg kke haft besøg af muldvarpe – endnu! Du skal sætte fælderne i gangene mellem skuddene og ikke i skuddene – det giver hurtigere resultat.

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.