Livsstil

Se de nye lækre mærker…hos Rikkivanggaard :-)

C S # by C A S H O T T

Se de nye lækre mærker…hos Rikkivanggaard.dk 🙂 Til den her sæson har Rikki fået nogle nye mærker i butikken og jeg vil da lige vise jer et par stykker af dem. F.eks. har hun nu  fået NIBU gummistøvler og de er bare helt skønne. Jeg er vild med farverne og pasformen og så er det da dejligt at der ikke længere skal stå H….. eller I… J……. på alle gummistøvler, ikke?

Nogle af de nye tøjmærker er CS# by Cashott, Maryley (var der vist også sidste år;-)), Hunkøn og Inspired-by. Jeg er ret så pjattet med Hunkøn, som laver velour-ting, bl.a. den brune og den blomstrede kjole herunder. Jeg pønser faktisk på at købe den blomstrede til weekendens julefrokost (har allerede prøvet den og den sidder som smurt på!) – hvad tænker I om den idé??? Inspired-by er de über-lækreste tørklæder, som er S Å flotte i farverne…CS#15 by Cashott har iøvrigt også nogle ret så fine bluser, som er vildt feminine og liiiige mig!!

Ud over disse her lækre mærker er der selvfølgelig alle de som vi kender i forvejen, som Mentor, Markberg, Sand Copenhagen, Comfy Copenhagen og masser af andre, men klik ind på hendes hjemmeside her og tjek det hele ud. Og så bliver jeg nødt til at sige, at der er meget mere i butikken, end på hjemmesiden, så hvis du er på disse her kanter engang imellem, så brug lige tid på at besøge butikken – den er bare en oplevelse i sig selv og nu er den lige blevet re-decorated af Blomstermanden og D E T er bare S Å fedt:-)

Så er der ogå kommet en lille fin video med skønne Rikki på Facebook siden – hun er sgu en Diva:-)!!!

H U N K Ø N M A R Y L E Y C S # 1 5 by C A S H O T T H U NN K Ø N

 

C O M F Y U K E N D T

 

M A R K B E R G

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.