Livsstil

Nyt til huden efter en del research og et langt tilløb

image
Mit startkit!

Efter en hel del research og et meget langt tilløb har jeg købt nyt til huden. Jeg har tidligere fortalt om, hvordan jeg prøvet et utal af forskellige mærker siden jeg som 18-årig begyndte på seriøs hudpleje. Jeg har i mange år været lidt fanatisk og kun købt økologisk eller produkter baseret udelukkende på naturlige ingredienser og olier. Min erfaring med de helt naturlige produkter og de økologiske har desværre været den, at fordi jeg også har lidt tendens til høfeber, så tåler jeg ikke så godt de naturlige olier og andre ellers sunde og gode ting, som er i produkterne.

Her i seneste måneder har jeg med ret stor interesse læst om Beauté Pacifique ovre hos Mascha Vang, og jeg har også læst om produkterne på firmaets hjemmeside. Jeg er ret vild med at alt er udviklet og produceret i Danmark – ikke at det nødvendigvis betyder noget, men jeg synes bare det er et kæmpe plus. Firmates måde at produktudvikle og teste på er også bare i orden, emballagen er tilpas lækker og betyder også noget for mig, da jeg ikke er fan at emballage, som koster et halve at produktets pris. Så efter al den her research følte jeg mig klar til at prøve deres ting.Afstd det gik til den nærneste Matas, hvor jeg investerede i de produkter du kan se på billedet øverst.

Jeg er begejstret!!!

Puffy Eyes gel virker bare fantastisk, jeg kan faktisk føle den kølende effekt og se den næsten med det samme. Den samme dejlige følelse har jeg med Gelcoat-C Dry Air Comfort, som også er god ved at jeg kan påføre den igen hen over dagen, hvis jeg skulle komme til at føle min hud er udtørret OG det allerbedste er at den bare kan kommes ovenpå alt det andet jeg har i ansigtet i forvejen!

Så købte jeg også deres renseskum Mousse Nettoyant og det tror jeg næsten er det bedste køb. De fleste rensegel’s eller rense skum har sådan en tendens til at udtørre min hud allerede efter første gang jeg bruger dem, men det er ikke sket med denne her, så klart tommelfingeren op her også!

Så fik jeg prøver med på to dagcremer Creme Paradoxe og Creme Lactique, fordi jegikke kunne bestemme mig til hvilken en jeg skulle købe og fordi jeg stadig har noget af mit gamle creme, som skal bruges op (jeg er jo lidt økonomisk alligevel;-)). Tror dog at det bliver Paradoxe som jeg starter med…

Det er ikke de allerbilligste produkter jeg har prøvet, men pyt med det, for de er supergode.

Pudsigt nok, så har Mascha netop i dag et indlæg om lige præcis Beauté Pacifique , præcis dagen efter at jeg har været ude og købe ind til mit ansigt (ved sgu ikke om det overhovedet hjælper noget som helst eller om løbet ikke bare er kørt for mig og her tænker jeg på at mine fine linier snart ligner Grand Canyon;-)

One Comment

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.