Rejser

Julelys…

Så er det jul!
Rådhuset i Nerja badet i julelys

Julelys du SKAL se – og det er det sidste jul i denne omgang – Promise!! Men når du nu har set julehyggen i den lille bjergby, Algarrobo, synes jeg at du skal se forskellen derfra og til Nerja, som nok lige nu er min ynglings by hernede.

Når man går rundt om aftenen i byens gader så er der virkeligt meget lys, i mange farver og det blinker og glimter, så man kan blive helt forvirret. Jeg har kun set noget lignende i Østen og måske er de fordi byerne hernede i det daglige er så smukke i sig selv, at jeg synes det er vildt med alt det lys de sætter op her ved juletid:-)

Men til trods for at det er overdådig, er det simpelthen fantastik hyggeligt og stemningsfyldt…

image
Gaden hvor Pinocchio ligger
image
Smukt
image
Balcon de Europe

De er også rigtig gode til at udnytte mørket på denne tid med underholdning, som har med lys at gøre, som f.eks. de her figurer, holdt af mennesker,  der lyser og er ledsaget af dejlig musik, mens de vandrer rundt i gaderne om aftenen.

image
Dansende, lysende figurer på Torvet i Nerja
Kirken i aftenlys
image
Restaurant Marbella i Nerja

Nu forstår jeg til fulde hvorfor så mange andre end spanierne selv, falder for Andalusiens charme – her er bare så skøn en atmosfære, afslappet og ligefrem, med tid til livet! Det virkeligt sjove er faktisk, at jeg altid har været meget betaget og fascineret af Amalfikysten i Italien og aldrig har vidst at der hernede på Solkysten er mindst lige så smukt, og så er vejret jo også betydeligt bedre – men sådan kan man jo overraskes og det elsker jeg at blive-)

På restaurant Mar Bella holder de en Nytårsfest, som vi har meldt os til og vi glæder os allerede til at se fyrværkeriet fra Balkonen med udsigt over havet under os – men det skal du nok få set meget mere til i det nye år;-)

 

 

 

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.