Rejser

Gåture langs vandkanten

image
Sommerpåklædning i december

Gåture langs vandkanten – det er jo vildt at det kan lade sig gøre uden støvler og frakker, eller det vil sige – Kaptajnen og jeg har sommertøj på, modsat de lokale, som har store støvler på og varme frakker og halstørklæder, selv om eftermiddagen hvor solen har ret meget magt og der let kan være 22 grader varmt. De kigger godt nok lidt efter os, når vi kommer spadserende i bare ben og med en lille T-shirt og rask tempo og tænker vel at vi er tossede;-)

Det føler vi overhovedet ikke at vi er, men det kan da godt blive lidt køligt hvis solen smutter om bag en sy et øjeblik, men så koncentrerer vi os om at nyde den smukke tur og alle de skønne indtryk vi får på vejen…

image
Fyrtårnet i Torre l Mar med den fine hvileplads til de ældre under pergolaen
image
Spil til at trække bådene op med
image
Omklædningsrum i det fri!
image
Hyggelig strandbar i skjul bag palmer
image
Boldbaner på stranden
image
Pavillonen og båd med bål og fisk på spid

Der er da også tydelige tegn på vinter på stranden i Torre del Mar/Algarrobo, nemlig de grøfter som man graver for at lede vandet fra bjergene ud i havet i stedet for at få oversvømmet byen eller måske leder de også havvandet ind, så det ikke oversvømmer strandbarerne?? Jeg sammenligner det lidt med vores saltning og snerydning, for de er over det hele tiden – hver eneste dag bliver der gravet og rettet op, hvis vandt har ødelagt grøfterne og strandene bliver harvet hver dag og der bliver planeret gangstier til løbere og de glade gængerne som os:-)

image
Vandafledning

 

 

 

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.