Rejser

Restaurant Bravo – Dansk smørrebrød i en lille spansk by

R E S T A U R A N T B R A V O

Restaurant Bravo – Dansk smørrebrød i en lille spansk by – ja, det er da utroligt at vi skal sidde og spise dansk smørrebrd, smurt af en dansker, på en lille dansk restaurant i Andalusien!

Jeg er jo sådan en, som A L D R I G kunne finde på at tage leverpostej og rugbrød med i min bagage, når turen går til fremmede himmelstrøg, hvor sådanne lækkerier ikke findes. Jeg spiser glad og gerne det lokale køkken og elsker at opleve nye retter. M E N, det var da alligevel ret morsomt i søndags, hvor vi gik en slentretur sammen med vores dejlige venner, som havde taget turen helt herned fra det kolde Danmark for at hygge sig sammen med os i en lille uges tid. På vores søndagstur kom vi forbi en restaurant, Bravo, som Rene kender  fra tidligere besøg og som ejes af en dansker, så selvfølgelig stoppede vi lige op og sludrede lidt med ham. Han fortalte så, at han til frokost den dag serverede frisksmurt dansk smørrebrød og det triggede da os allesammen, så bord blev straks bestilt og vi blev bænket og ventede spændt.

Der kom det fineste danske smørrebrød med snaps og øl til og en hyggelig sludder med ejeren blev det også til. Det viste sig at han har boet her i 46 år og er lidt berømt hernede pga. sit menukort med skandinaivske retter:-) Sjovt sted, som vi da nok skal få besøgt flere gange – når længlen efter leverpostej eller frikadeller bliver for stor;-)

Restaurant Bravo - Dansk smørrebrød i en lille spansk by
M E N U K O R T E T
V I V E N T E R S P Æ N D T

 

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.