Livsstil

Mane ‘n Tail – hesteshampoo – også til mennesker

Mane 'n Tail - hesteshampoo - også til mennesker
m a n e ‘n t a i l

Mane ‘n tail – hesteshampoo – også til mennesker er cirka den bedste shampoo jeg har prøvet i mange år. Som jeg har skrevet om tidligere her, så har jeg haft en længere periode sidste år, hvor jeg tabte usandsynligt meget hår hver dag. Det er jo nok noget overgangs-alder-halløj, men derfor er det jo alligevel træls og jeg har prøvet alt mellem himmel og jord for at stoppe processen, men først nu føler jeg at der er kommet en stopper på hår tabet. Det var en sød veninde som gjorde mig opmærksom på produkterne og jeg købte dem straks i Matas og har brugt det lige siden og ved I hvad? Nu fælder jeg skisme næsten ikke mere – kun som alle andre normale mennesker;-)

Nu tænker nogen måske, at det dog er noget latterligt noget at skrive om, men jeg er simpelthen så glad for at have fundet noget som virker og da jeg googlede det fandt jeg dette indlæg ovre hos Mascha Vang, som også har brugt/bruger Mane ‘n Tail og som fortæller at mange kendte amerikanske kvinder bruger det. Så kan det da ikke være helt skidt vel og det er jo de små ting i livet som tæller  og et godt hår skal man ikke undervurdere;-)

Tak Heidi, for dit tip – mit hår er reddet!

Mane 'n Tail - hesteshampoo - også til mennesker
o g d e t e r d e t b a r e!

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.