Spanien

Og så kom der en bil sejlende?!?!?!?

Og så kom der en bil sejlende?!?!?!?
w h a t?

Og så kom der en bil sejlende?!?!?!? What?! Tror da aldrig jeg har gnedet mine øjne så meget…men den kom altså sejlende forbi restauranten, mens vi spiste frokost ved den mindste havn vi nogensinde har set. Stedet hedder Camping San Biagio og det er en mindre campingplads, som ligger helt ude på spidsen og så ligger restauranten på kanten af den lille bitte havn. Vi kom jo sejlende dertil, så jeg måtte lige google stedet for at danne mig et overblik over hvordan det hænger sammen;-)

Vores venner sagde så , mens vi gloede med vantro på den flotte røde sejlende bil, at den også kunne køre rigtigt og at den nok bare lige kørte på land om lidt….ja, ja, ja, nu har vi da vist fået for meget rosé allesammen:-) Men for pokker da – den kørte sgu direkte op på land (se flere fotos nedenfor) …..virkeligt flippet! Da den så var kørt på land, holdt den lige stille 10 sekunder for ligesom at ryste vandet af sig inden den fortsatte hen ad vejen – kæft, hvor var det underligt, men en vildt sjov oplevelse:-)

Dagens frokost spiste vi ved kanten af den lille havn, som også hører til campingpladsen. Der kan ligge 4 mindre både og man skal virkelig holde tungen lige i munden når man sejler ind og ud, men hvor er der idyllisk og sikke en smuk udsigt man har derfra. Vi var så pjattede med stedet, at vi vendte tilbage senere på ugen for lige at smage på det virkelige lækre mad, de serverer der.

Så hvis I kommer i nærheden, er det et besøg værd, kan jeg roligt sige:-)

Ha’ en allerdejligste dag – [sce emoji=”kiss”/]

 

Og så kom der en bil sejlende?!?!?!?
p å v e j p å l a n d
Og så kom der en bil sejlende?!?!?!?
v a n d e t d r y p p e r a f
m a n t r o r d e t k n a p t
Og så kom der en bil sejlende?!?!?!?
m o j n
Og så kom der en bil sejlende?!?!?!?
d e r l æ g g e s t i l
p l a d s t i l f l e r e d e j l i g f r o k o s t

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.