Livsstil

Mandagen efter en skøn weekend

Mandagen efter en skøn weekend
desserten in the making

Mandagen efter en skøn weekend bliver brugt til at tage ind på by-kontoret lige om lidt. Derinde skal jeg tjekke op på vores nye løn- og økonomi system og så ellers aflevere lidt papirer, som jeg har arbejdet på hjemmefra i sidste uge. Så er der et par besøg hos lejere, men dem tager Rene sig af og jeg tænker at når han er færdig med det, er vi dem der er smuttet til bage på Sandgaarden, hvor vi holder mest af at arbejde fra.

Men altså, det tegner til at blive endnu en dejlig, almindelig, hverdagsagtig mandag på kontoret. 

I weekenden havde vi gæster til middag – vi var 6 personer og jeg havde lavet den gode gamle klassiker, nemlig en rejecocktail, til forret og derefter tryllede Rene ved grillen og vi kunne sætte tænderne i en svinekam uden ben og svær, men til gengæld havde den marineret i hvidløg, olie og honning i nogle timer inden den blev hægtet på rotisseri’et. Pragtfuldt og med små smørvendte timian kartofler, rødvinssauce og en salat med bær til.

Til desserten havde jeg begået en omgang Panacotta efter Karolines’ Køkken opskriften, som I finder lige her – den kan anbefales, kæft, det smagte godt og som topping havde jeg kogt blandede skovbær med lidt sukker og afkølet det og lagde så et par skefulde ovenpå hvert portionsglas. Verdensklasse, hvis jeg må have lov at sige det:-)

De søde gæster havde vært- og værtindegaver med til os begge – en kæmpestor, utrolig smuk buket og to skønne bøger som hedder “Krukker og Højbede” og “Webers vintergrill” – begge bøger er helt skønne og vi kan ikke vente med at prøve nogle af de lækre opskrifter på grillen. Bogen om krukker og højbede falder jo på et tørt sted eftersom jeg i sidste uge efterlyste tips til køkkenhaven (mon de læser med på bloggen?;-))

Rigtig skøn mandag til alle derude i det ganske danske land♥

Mandagen efter en skøn weekend
nye bøger
Mandagen efter en skøn weekend
smuk smuk buket – af hjertet tak
Mandagen efter en skøn weekend
noget om højbede
Mandagen efter en skøn weekend
det skal vi da ha’

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.