Bobos dagbog

En Skibshunds dagbog – 5.

En Skibshunds dagbog - 5.
Jeg kan sidde pænt og give pote nu!

En  Skibshunds dagbog – 5.

Jeg er næsten 1/2 år gammel og nu kan jeg sidde pænt – OG give pote, når min far eller mor siger det! Min far træner virkeligt meget med mig og jeg synes han er så sød, for han giver masser af godbidder og så gider jeg godt øre som han siger.

Min far og mor går hver dag lange ture  med mig og jeg elsker det. Hvis vi skal gå M E G E T langt, har de altid min rygsæk med, så jeg kan sidde der og tage mig en puster, når mine ben bliver trætte. “Vi” har faktisk gået næsten 10 kilometer en dag (men så måtte jeg også have mange pauser);-) Noget andet som jeg er helt vild med, er at lege på græsplæner. Vi har jo ikke rigtigt noget græs på skibet eller der hvor vi bor i Herning, så når vi går ture, går vi heldigvis altid forbi græsplæner, hvor jeg får lov at løbe uden snor og ræse rundt og krudte af, fedt!

En Skibshunds dagbog - 5.
På café med min ‘søster’ og mor

Forleden dag var jeg med min mor og menneske-halvsøster på café og det var sjovt, for alle synes jeg var cute og ville snakke og lappe mig. Jeg kan rigtigt godt lide min søster som selv har en hund, der hedder Gucci og er en puddel, for hun gider godt nusse med mig i L A N G tid. Faktisk synes jeg at alle mine menneske-søskende er så søde ved mig og jeg bliver altid så glad, når jeg møder dem:-)

Nå, men, nu skal jeg tisse, så jeg henter lige mon mor og får hende til at hjælpe mig i land – vi ses!!

En Skibshunds dagbog - 5.
Stadig kun et lille pus
En Skibshunds dagbog - 5.
Jeg eeeeelsker græsplæner

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.