Livsstil

Lykken er…

46e7795fc5dcfda77aae54bf14b73713
Måske ikke direkte relateret til Lykke-begrebet, men jeg elsker den….

Lykken er…ja, hvad er Lykken egentlig og SKAL vi partout være lykkelige hele tiden eller efterstræbe lykken i alt hvad vi gør og arbejder imod? Hvad er det modsatte af Lykken? Ulykken? Jamen, så siger det jo sig selv at man ikke hele tiden kan være lykkelig, for ulykken rammer os jo med jævne mellemrum, sådan er livet og det må vi bare håndtere som det kommer og så rejse os igen og komme videre…

Indimellem bliver jeg spurgt om jeg er lykkelig….? og til det må jeg svare, at Ja, det er jeg faktisk!!

Jeg har ofte sagt, at jeg ikke tror, man kan være lykkelig sådan 100% af tiden, men at jeg føler at lykken kommer i glimt – de der øjeblikke, hvor jeg har den der fortryllende fornemmelse i kroppen, som bare aldrig må holde op, men som alligevel stopper efter noget tid og som jeg så drømmer om og glæder mig til, vender tilbage….Det er for mig Lykken! Ligesom jeg også føler lykken i  min hverdag – blot når jeg mærker at jeg lever igennem de ting jeg foretager mig – store som små, men mest af alt når jeg føler at der er ro og balance i mit liv…Og det er lige netop den der ro og balance jeg gerne vil opnå så meget af som muligt og derfor arbejder jeg hele tiden med at se så lyst på livet som muligt – Jeg orker simpelthen ikke andet:-) 

8ce9c5f79785795e954475f2b0229378
Behøver jeg sige mere….

I dag læste jeg et indlæg her som på mange måder bekræfter mig i mine tanker og følelser omkring Lykken…Men at jeg nok også må revidere min opfattelse af Lykke-begrebet og blive endnu bedre til se Lykken i de små ting i mit liv, i hverdagstingene, i de mennesker jeg møder på min vej, at også jeg skal blive bedre til at være godt tilfreds – ikke nøjes, men være sådan rigtigt godt tilfredse med det vi opnår i vores hverdag, tilfredse med at vi overhovedet HAR en hverdag som det er værd at tale om, at vi har overskud til at smile og være venlige, når vi møder andre mennesker på vores vej også selv om vi ikke lige ramte den bedste dag i vores liv.

OG så skal vi ikke hele tiden kigge indad og spørge os selv om vi egentlig er lykkelige, for i al den søgen forsvinder lykken bare – Nyd nu bare at du er til og at du overhovedet har mulighed for at fundere over begrebet Lykke!! For det er de færreste i denne verden forundt….

ec29f63248cf01171333017981b2b77f
…..

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.