Rejser

“Kontoret”

 

Kontorets stamgæster
Dominospillerne
image
‘Kontoret’ udefra…

‘Kontoret’ hedder vist noget andet i virkeligheden, men jeg kender kun dette her navn på stedet, som ligger lige i rundkørslen, når vi kører ned til Strandpromenaden. Det er først her i juleferien, at jeg har været derinde. for det er virkeligt meget lokalt og autentisk og jeg føler næsten at vi forstyrrer, når vi sætter os ned blandt de gamle domino-spillende gutter…Men det dynes de så ikke – de hilste alle hjerteligt på os og forklarede, at de mødes hver aften til 3 spil domino og kun 3 og når de 3 spil er spillet, står den på mandfolke-hyggesnak og grin indtil Lillemor derhjemme er klar med maden eller klar til at gå ud og spise dagens sidste måltid, sådan ved 20-21-tiden:-)

image
Julestjernen med guldbånd
Kontor-vindue
Vinduet ind til ‘Kontoret’
image
Udsigten fra ‘Kontoret’

Hold nu op, hvor tager de bare livet afslappet – intet stress eller jag. Det de ikke når i dag, det når de nok i morgen og hvis ikke i morgen, så er det nok ikke vigtigt, vel? Men en fornøjelse af se i vores fortravlede verden og en god inspiration…

Jeg har det jo lidt stramt med de derens røde julestjerner, du ved, som hvert år i december også sælges overalt i Danmark,  og som i virkeligheden vokser vildt i f.eks. Afrika og som sin helt egen  megetspecielle historie, men så skulle du se dem hernede – de er OVERALT!!! og lige pludselig giver det mening, for de er sgu egentligt det eneste fornuftige julepynt de har hernede, resten er neon blåt og blinker hele tiden:-)

Nå, men vi fik et hyggeligt kig ind på ‘Kontoret’ og en kop kaffe og så var det ellers op ad bjerget og lave noget mad…

 

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

2 Comments

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.