Livsstil

Kollagenpulver – testet i hemmelighed.

dette er IKKE reklame

Kollagenpulver – testet i hemmelighed. Jo, jo, jeg har skam testet et af de vildt populære kollagenpulvere i knapt 4 måneder nu.

Ingen aftaler

Det er ikke noget jeg har en aftale med firmaet om, men noget jeg bare selv havde lyst til at prøve.

Det er jo ingen hemmelighed, at jeg gennem årene har prøvet lidt af hvert indenfor hudpleje. Jeg har testet cremer og stukket min hud med nåle og jeg ved snart ikke hvad. Lige lidt har det hjulpet

Det eneste som faktisk var rigtigt godt og som jeg nu har tænkt mig, at kombinere mit kollagen pulver med, er dermarolleren fra ecooking. Den er satme effektiv. Jeg har bare været alt for sløv til at få den brugt – men det bliver lige lavet om fra NU af!

Jeg læst om Oslo Skin Lab lige efter jul og købte straks til et par måneders forbrug. Normalt er jeg super skeptisk omkring, alt hvad man kan byde sin krop af fremmede ting og sager. Det gælder både tatoveringer, diverse piercinger, botox og andet i samme boldgade OG underlige kosttilskud med mere.

Noget har virket for første gang, ever

Det er så også første gang noget overhovedet har virket på mig, bortset fa vitaminpiller;-) Min hud er blevet pænere, det vil i praktis sige, lidt mindre rynket…!

What the f…??!!

Det havde jeg godt nok slet ikke regnet med. Nu er jeg jo nødt til at fortsætte og har lige købt abonnement til uendelig tid;)

Nogle af de dygtige damer vi har i landet og som bare ved ALT om skønhed, har skrevet om kollagenpulveret bl.a. her hos Anette fra Beautyspace (I ved, hende fra Morgen TV). En anden kendt, skøn dame er hende her, som også skriver om det berømte pulver.

Der er pro’s og con’s, som man kan læse og jeg ved ikke hvem, som har ret og hvad videnskaben iøvrigt siger nu, om det hele. Jeg ved bare, at JEG synes, at MIN hud er blevet pænere.

Har du prøvet kollagenpulver??!! Hvad synes du??

plads til forbedring, ikke?

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

One Comment

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.