Myfacelift
Livsstil

Facelift på en ny måde

Facelift på en ny måde – OBS!! Dette indlæg indeholder omtale af og links til sponserede produkter!!

Nå, nå, nå, nå, nu tænkte du garanteret, at det er bloggen, som skal have et facelift, men nej, nej. Bloggen er okay for nu, synes jeg, men måske senere…

Hvem skal så facelift’es?

Ved du hvad? Det er MIG, som får et facelift – med Facelift.

Jeg har jo i flere år brugt collagenpulver og har været godt tilpas med det. Nu har jeg så opdaget noget nyt og spændende, som skulle prøves. Myfacelift.dk.

Nu tænker du nok, at jeg er træt af mine rynker, siden jeg gør så meget forskelligt hele tiden, for at mindste de ‘fine linjer’. Men det er jeg faktisk ikke, for som jeg før har skrevet om, så er det jo min livserfaring, der er mejslet ned i min hud. Jeg fylder jo snart 60 år, så det er da forventeligt, at det kan ses og ikke kun i sigtet. Næh, hele kroppen synker sgu mod syd!

Nej, det er skam mere af nysgerrighed, at jeg tester det her device. Virker de her ting, man kan massere med, give strøm med, spise, drikke og smøre på, for at mindske de fine linjer?? Kan jeg så også spare nogle penge ved det, er da også værd at overveje, ikke?

Som du selv kan læse på hjemmesiden lige her, så kan devicet noget med mikrostrøm. Det her ansigtstonings device kan tone og markere ansigtet, samt udglatte fine linjer og rynker og så 4-dobler det kollagen produktionen.

Det var her jeg blev nysgerrig. For nu har jeg som sagt og også skrevet om tidligere været virkelig godt tilfreds med de resultater som kollagenpulveret gav mig de sidste 3 år. Men pulveret indtager jeg jo og det svømmer rundt inde i mine blodårer osv. Hvem ved hvad det har af langtidsvirkning i kroppen…?

Testperiode

Tilbage til Mini Facelift! Sådan en Mini Facelift, stimulerer på en helt naturlig måde, ansigtmusklerne og det gør så, at resultatet bliver helt naturligt at se på.

Jeg har testet Mini Facelift et par uger og, ærligt, allerede efter få dage, så kan jeg føle forskellen. Og se selv. Man kan sagtens se forskellen, ikke? Min hud føles super stram og mine gode cremer virker bare bedre, efter jeg er gået i gang med at bruge Mini Facelift.

Der er 5 intensiteter, alt efter hvilket område man arbejder på. Jeg startede forsøgt ud på level 2, men satte hurtigt op til 3 og her til slut i testperioden ligger jeg på 4-5. Det gør ikke ondt eller noget. Jeg føler kun en let prikkende fornemmelse i huden. Efter mine 5 minutters behandling om morgenen, kan jeg ligesom føle, at min creme virker bedre. Huden ser friskere ud hele dagen og i tilgift føler jeg mig mere morgenfrisk, hurtigere. Du ved, ikke så lang starttid med kaffe og sådan noget. Som om Mini Facelift lige sparker mig igang. Mega god sidegevinst!

Det jeg også synes, er fedt med Mini Faceliften, er at det er meget billigere end at få ansigtsbehandlinger hver måned. Noget som jeg iøvrigt har droppet efter kollagenpulveret gjorde sit indtog for 3 år siden. Jeg dropper dem fortsat, for det her lille smarte Device gør tricket for mig og det er jeg vild med! Jeg kan klare min ansigtsbehandling herhjemme i ro og mag, det er fedt!

SE VIDEO nederst i indlægget!!!

Facelift på en ny måde – det er lige mig! Hvad med dig?

Kan virkelig anbefales!

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.