ikke betalt reklame | oslo skin - hver dag
Livsstil

Den perfekt kombi for min +50-årige hud

Den perfekt kombi for min +50-årige hud er en kombi af ud- og indvendig hudpleje. Ja, jeg er med på kollagen-vognen og dette indlæg er blevet til, alene for min egen regning. Det vil sige, at jeg IKKE får noget som helst for at reklamere for OsloSkinLab. Jeg gør det simpelthen fordi, jeg er vild med kollagen-pulveret og fordi det virker!

OsloSkinLab

Jeg startede med OsloSkinLab’s pulver hver eneste morgen, for snart 1 1/2 år siden. Jeg skrev om det for ca. 1 år siden lige her. Effekten holder bare og resultatet er blevet meget flottere, som tiden er gået. Jeg si’r det bare. Tag nu feks. det der appelsinhud, som man får med alderen på balderne og baglårene, ik? Vi får det allesammen, når huden bliver slappere med tiden, så bare vent;-)

Men altså, mit er blevet betydeligt glattere og huden føles meget blødere at røre ved. Ikke at det er væk, vel, men det er bare meget pænere nu, efter at have drukket pulveret i mit første glas vand hver eneste morgen i 17 måneder. BUM!

Samtidig med at jeg drikker OsloSkinLab’s pulver, har jeg skiftet næsten hele min hudpleje-portefølje over til ecooking (det får jeg heller ikke noget for at nævne). Ecooking testede jeg første gang i 2017 og skrev allerede dengang om det. Læs f.eks. her.

Ecooking – food for your skin

Min begejstring for ecooking er ikke aftaget, tværtimod. Jeg er kun blevet en endnu større fan af de lækre produkter, som er nemme at bruge og som bare taler til mig, hver gang, jeg tager en krukke eller flaske frem fra skuffen. Tak til min navnesøster, for at have lavet de skønne produkter.

Må jeg så også bare lige sige, at noget af det, som begejstrer mig mestved ecooking, er at Tina selv har blandet alle cremerne fra starten. Læs f.eks. om historien bag ecooking HER. Jeg vil vædde på, at du bliver lige så begejstret som mig. Hvis ikke, så giv mig lige en kommentar oppe i kommentarfeltet, ikke?

Når du så alligevel er inde på ecooking’s hjemmeside, så læs også lige alt det andet, for det er seriøst lækker læsning:-)

Jeg kan i hvert tilfæde sige, at min hud er blevet meget finere og afbalanceret, efter at jeg er begyndt at kombinere de to ting – OsloSkinLab og ecooking. Det er som om min hud bare har manglet alt, hvad der er i produkterne og nu er den SÅ glad.

Den perfekt kombi for min +50-årige hud er simpelthen bare de to lækre brands tilsammen. Voila!!

seneste køb fra ecooking
seneste køb fra ecooking

Hvad gør din hud glad?

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.