Livsstil

Flot show med Jydepotten for SOS Børnebyerne

 

Flot show med Jydepotten for SOS Børnebyerne
indbydelsen

Flot show for SOS Børnebyerne var jeg til her i Herning i sidste uge. Som jeg vist nok tidligere har givet udtryk for her på bloggen, så er jeg ikke meget for at støtte velgørenhedsorganisationer, da jeg er i tvivl om hvor pengene havner, men lige netop SOS Børnebyene har jeg altid haft et blødt punkt for. Man er jo mor, ikke♥

Jeg handler en del hos Jydepotten her i byen, for der får jeg altid en super service og så er der masser af lækkert tøj at vælge imellem. Jydepotten var en af de butikker, der viste forårs nyheder frem ved showet og derfor købte jeg også billetter hos dem. Butikken har både en facebook side og en rigtig hjemmeside med webshop og det er jeg ret vild med, for så kan jeg shoppe lige meget hvornår jeg vil og hvor jeg er. De er også super gode til at lave arrangementer og få postet dem, så kunderne hele tiden er opdaterede og så lægger de dagligt billeder op af nye ting – jamen, kig dog lige selv, ikke;-)

Jeg og min svigermor havde glædet os til aftenen, hvor der foruden Jydepotten også blev vist lingeri fra Damernes Magasin, briller fra en lokal optiker, modellernes hår var sat af by Garner som er min favorit frisør og blomster fra min favorit-blomster butik nemlig Birthes Blomster.

Vi startede aftenen, kun os to,  på Hotel Eyde med dejligt mad og hygge sludder inden vi kørte til det hotel hvor showet skulle foregå. Typisk mig, så havde jeg ikke lige lagt mærke til at der i billetprisen var inkluderet en let anretning m.m. og vi havde jo taget godt for os af maden på Eyde, så da vi fik anvist vores pladser ved showet og så at der var en super flot tallerken med tapas og dejligt frugt til hver gæst, var vi lige ved at reven;-) Meeeen, tro mig, der smuttede alligevel lidt ned som aftenen skred frem;-)

Tilbage til modeshowet, for det er jo det der interessere os ikke? 

Det var forrygende og mannequinerne var kanon dygtige, selvom de ikke er professionelle, men er ansat i butikkerne til dagligt. Jeg synes det er mega modigt og friskt af dem at agere model for en aften og de er virkelig gode:-) Især synes jeg selvfølgelig at Jydepottens piger var cool og de gav den max gas, som om de aldrig havde lavet andet♥ De havde alle fået lavet de fineste frisurer og havde blomster med fra Birthes Blomster, når de gik på catwalken og nede mellem gæsterne, så vi kunne se det hele tæt på. 

Det var en dejlig aften, også selvom vi ikke vandt noget i det amerikanske lotteri og vi glæder os allerede til næste gang…

Flot show med Jydepotten for SOS Børnebyerne
sos
Flot show med Jydepotten for SOS Børnebyerne
fra gustav
Flot show med Jydepotten for SOS Børnebyerne
flotte piger
Flot show med Jydepotten for SOS Børnebyerne
smukt
Flot show med Jydepotten for SOS Børnebyerne
klargøring
Flot show med Jydepotten for SOS Børnebyerne
alt er klart
Flot show med Jydepotten for SOS Børnebyerne
pjattet med det her outfit
Flot show med Jydepotten for SOS Børnebyerne
nice
Flot show med Jydepotten for SOS Børnebyerne
forårs gult
Flot show med Jydepotten for SOS Børnebyerne
lækker kimono
Flot show med Jydepotten for SOS Børnebyerne
et crush på rødt

 

One Comment

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.