Livsstil

Jeg filosoferer over – #2

Jeg filosoferer over – #2 om jeg er ved at blive gammel fordi jeg ikke længere synes det er nødvendigt med Nytårsfortsætter?

Jeg filosoferer også over, hvorfor unge forældre er sure over forholdene i daginstitutionerne, for de kan jo bare om-prioritere og selv passe de børn de har sat i verden (nu får jeg nok tæsk!)

Jeg filosoferer over om jeg mon kan klare at være væk her fra Sandgaarden i 3 uger….?

Jeg filosoferer over hvorfor nogle ligefrem følger en eller ander bestemt kur eller diæt – er det mon fordi de ikke har rygrad nok i sig selv til at spise ordentligt og i overensstemmelse med hvad deres egen krop fortæller dem…(Flere tæsk, tænker jeg)

Jeg filosoferer over om det er lovligt at være så lykkelig som jeg rent faktisk er?

Jeg filosoferer over hvorfor der er så mange dårlige film på TV, netflix og alle andre steder…? (Ja, jeg zapper væk)

Jeg filosoferer over hvorfor jeg på det seneste har pjækket fra min daglige pilates træning?

Jeg filosoferer over om ikke jeg bare skal fortsætte med at leve livet i stedet for at tænkes meget over om jeg gør det på den rigtige måde?

Jeg filosoferer over alt muligt og ovenstående er bare lige taget ud af en dag, hvor jeg spurgte mig selv om ovenstående hen over dagen. Det kan sgu da godt være at det er ligegyldigt, men nu ved I hvad der O G S Å rumsterer rundt i hovedet på mig:-)

Nedenstående note til mig selv faldt jeg lige over igen og tænkte at den godt lige kan tåle at rundkastes….♥

Ha’ en fortsat helt igennem skøn dag!

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.