Livsstil

Blog anbefaling – Voksenlivsstil

Blog anbefaling - Voksenlivsstil
smukke jeanette

Blog anbefaling – Voksenlivsstil – tænkte lige at jeg vil gøre lidt gratis reklame for Jeanette Hylleborgs blog. Hun er en skøn og smuk kvinde, som har en virkelig fin blog og jeg følger hende  og har faktisk gjort det næsten lige siden jeg selv startede som blogger for snart 6 år siden. På bloggen skriver hun bl.a. om skønhed, mode og mad, sundhed, film, bøger og rejser, ja kort sagt om det som livet er fyldt med.

Noget som jeg værdsætter rigtigt meget er at Jeanette er så ærlig omkring sig selv og på sin blog. Det er virkeligt vigtigt, for der er nok af påtagede bloggere derude, som aldrig rigtig lukker en ind i sit univers…Hende her er for eksempel ikke bleg for at fortælle om at der var indbrud i deres hus den 22. december og at der blev stjålet dyre ting og sager ligesom hun gerne deler fotos fra sit smukke hjem. Det er i hvert tilfælde grænseoverskridende for mig, når jeg poster billeder fra vores hjem, så jeg tænker at hun må også må være et modigt menneske, men læs selv med derovre og sig mig så lige om ikke hun er et besøg værd;-)

Jeanette har ligesom alle vi andre ‘gamle’ bloggere udviklet sig meget med tiden og det har været intet mindre end fantastisk at følge med i hendes liv, så nu giver jeg lige anbefalingen videre og håber oprigtigt at I tjekker ind hos Voksenlivsstil for I bliver garanteret lige så begejstret som jeg:-)

Blog anbefaling - Voksenlivsstil

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.