Livsstil

Glædelig mandag!

Glædelig mandag!

 

Glædelig mandag! What’s not to like?

Skønt at tænke på, at der kun er brugt 1 uge og 1 mandag af dette her spritnye år, det vil sige at der er 51 uger og 51 mandage tilbage til at udforske nye ideer, gå ny veje, se nye destinationer (eller gamle) og oveni det hele, bare leve og nyde livet!

Denne er mandag bliver en mandag med lige dele arbejde og fornøjelse, det vil sige at jeg starter dagen med at nusse rundt herhjemme med lidt huslige fornøjelser og derefter smutter jeg ind på det ‘rigtige’ kontor for at holde et møde og derefter hjem igen til vores skæbne nye sted.

Jeg bliver helt høj af glæde, når jeg tænker på hvor heldig jeg/vi er, at bo så smukt, både her i Danmark og Spanien og samtidig have friheden til at nyde det hele. Derfor kan jeg heller aldrig være nede om mandagen, fordi der bare er rigeligt at glædes over og fordi mandage jo er starten på en frisk uge og en chance for at rette op på noget af det, som gik lidt skævt i sidste uge;-)

  • O G som citatet nedenfor: Mandage er de eneste dage, hvor du kan have det samme tøj på som dagen før, uden at nogen ved det;-)

Må din mandag blive ligeså fantastisk som min!

Glædelig mandag!

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.